Προφυλακίσθηκε ο Αλβανός που δολοφόνησε τον ξενοδόχο της Σαντορίνης

Αλβανός

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 20χρονος Αλβανός ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του γνωστού ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει τον επιχειρηματία, αλλά αντίθετα υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα καθώς ο 69χρονος ήταν εκείνος που του επιτέθηκε και αποπειράθηκε να τον χτυπήσει. «Απλά αμύνθηκα και στην προσπάθεια μου να αποκρούσω το χτύπημα τον έσπρωξα, εκείνος έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του θανάσιμα», είπε.

Στη συνέχεια, υποστήριξε, ότι τα έχασε, σάστισε με αποτέλεσμα να αποφασίσει να κάψει το πτώμα. Σύμφωνα με όσα ισχυρίσθηκε ο κατηγορούμενος δεχόταν διαρκώς μπουλινγκ από τον επιχειρηματία ο οποίος αρνούνταν να του δώσει οφειλόμενα για εργασίες που είχε κάνει στο ξενοδοχείο του, απειλώντας ότι θα τον κατέδιδε στις Αρχές γιατί δεν είχε χαρτιά. Η οφειλή φέρεται να ξεπερνούσε τα 600 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαντορίνη – δολοφονία ξενοδόχου: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα, συνελήφθη 20χρονος

Βγαίνει από τη φυλακή ο 46χρονος «Εσκομπάρ της Κρήτης»

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις