Πάτρα: Μαμά, θεία και πατριός μήνυσαν τον Ηλιάδη

Τζωρτζίνας

Σε μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος του εντατικολόγου και «σωτήρα» της Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη προχώρησαν η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η αδερφή της Δήμητρα καθώς και ο πατριός τους.

Αιτία αποτελούν οι δημόσιες τοποθετήσεις του ιατρού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα σε Space στο Twitter όπου ουσιαστικά εμφάνισε τους συγγενείς της κατηγορούμενης ως αδιάφορους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας σε ΜΕΘ στο Ρίο.

Όπως πληροφορείται το eReportaz η συγκεκριμένη μήνυση κατατέθηκε στις αρχές της εβδομάδας. Τόσο η Δήμητρα όσο και η μαμά Ελένη και ο πατριός ισχυρίζονται ότι όλα όσα ανέφερε ο γνωστός ιατρός, ότι δηλαδή ενόσω νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα εκείνοι δεν ενδιαφέρονταν για την κατάσταση της υγείας της και δεν την επισκέπτονταν στο Νοσοκομείο απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Στο κοινό δικόγραφο το οποίο κατέθεσαν ισχυρίζονται ότι πρόκειται για αναληθείς ισχυρισμούς καθώς, όπως λένε, ευρίσκοντο συχνά στο πλευρό της Τζωρτζίνας απλά δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος στην ΜΕΘ λόγω του περιορισμού εξαιτίας του κορωνοϊού. Μάλιστα τις προσεχείς ημέρες σε βάρος του κ. Ηλιάδη αναμένεται να στραφεί και η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία πάντως τις προσεχείς ημέρες έχει να διαχειριστεί σοβαρότερα προβλήματα και συγκεκριμένα τις νέες διώξεις για Μαλένα και Ίριδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίωξη για πλημμέλημα άσκησε ο Εισαγγελέας στους 4 συλληφθέντες χθες σε επεισόδια στο Σύνταγμα Η δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας αφορά, κατά περίπτωση, τα αδικήματα

Δίκη Φιλιππίδη – Φίλη καταγγέλλουσας: Συνάντησα έναν άνθρωπο “Σκοτεινό, αμίλητο, σαν να της είχε συμβεί κάτι τρομερό, είχε ζήσει το χειρότερο εφιάλτη της ζωής της”

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις