Π. Κουσουλός: “Φιάσκο η πρώτη έρευνα στο σπίτι Λιγνάδη – Οι αρχές κινητοποιήθηκαν μετά το δημοσίευμα της ΜΠΑΜ”(βίντεο)

Λιγνάδης

Για ένα μεγάλο φιάσκο,με Φ κεφαλαίο , μίλησε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός ,αναφερόμενος στην πρώτη έρευνα των αρχών στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη. Όπως είπε οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν λίγο μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” στην οποία γινόταν αναφορά στις ερωτικές επιστολές και τα άλλα αντικείμενα του Λιγνάδη ,τα οποία βρίσκονταν σε κοινόχρηστο χώρο στο δεύτερο υπόγειο της πολυκατοικίας. Αντικείμενα για τα οποία ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη δεν ενημέρωσε , ως όφειλε τις αρχές και τα οποία κατασχέθηκαν μετά τις αποκαλύψεις της “ΜΠΑΜ” ,του ereportaz.gr και του dikastikoreportaz.gr. O εκδότης της εφημερίδας ,μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”, επανέλαβε ότι εστάλησαν ανώνυμα στην εφημερίδα την Παρασκευή ,αφού προηγήθηκε επικοινωνία με κάποιον που γνώριζε ότι δεν ερευνήθηκε από τις αρχές ο χώρος στο δεύτερο υπόγειο όπου υπήρχαν τα αντικείμενα του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Πέτρος Κουσουλός τόνισε ότι ,μόλις διαπίστωσε το αληθές της καταγγελίας ,από το περιεχόμενο του ανώνυμου φακέλου, ενημέρωσε τις  αρχές, αν και δεν όφειλε κάτι τέτοιο καθώς η δημοσιογραφική έρευνα είναι ανεξάρτητη. Επισήμανε ότι ο συντάκτης του ανώνυμου φακέλου του είπε ότι “τρέμει μήπως εξαφανίσουν το υλικό”.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτο: Η Αστυνομία ερευνά νέα ευρήματα στην ταράτσα της πολυκατοικίας του Λιγνάδη

 

Απάντηση Π. Κουσουλού στον Γ. Λιγνάδη: Εμείς κάνουμε δημοσιογραφία, δεν “γλείφουμε!” -Γιατί δεν δείξατε το “κρησφύγετο” του αδελφού σας στις αρχές; (βίντεο)


Στην εκπομπή μίλησε και ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη Γιάννης ,ο οποίος είπε ότι δεν υπέδειξε τον συγκεκριμένο χώρο στις αρχές γιατί “δεν είναι η δουλειά του να υποδεικνύει ποιόν χώρο να ερευνήσουν. Η έρευνα έγινε στον χώρο που υποδείκνυε το ένταλμα.” Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι είχε πλημμυρίσει ο χώρος και οι κούτες του Λιγνάδη είχαν μεταφερθεί στον κοινόχρηστο χώρο. “Δεν μπορεί να έχει πάει πρώτα ο Τύπος και μετά να πάει η αστυνομία να κάνει την έρευνα” τόνισε. Ο Πέτρος Κουσουλός μετά τις νέες δηλώσεις Λιγνάδη είπε ότι “γνώριζε την ύπαρξη του υπογείου.” Όπως είπε ,όντως η εφημερίδα προηγήθηκε της δικαστικής έρευνας  και ότι όλα αυτά αποτελούν πλέον αντικείμενα της δικογραφίας. Ο εκδότης της εφημερίδας είπε ότι σε μία από τις επιστολές φαίνεται ότι γράφτηκε από μαθητή ενώ σε άλλη η συντάκτρια της αναφέρει ότι γνωρίστηκαν όταν αυτή ήταν σε ηλικία 10 ετών.

 

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις