Ν. Αγαπηνός: Δεν θα ανεχθούμε σχόλια για την κα. Χριστίνα Πολίτη και το ανήλικο παιδί της

Πολίτη

Την υπεράσπιση της Χριστίνας Πολίτη ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του Νίκου Αγαπηνού, μετά τις χυδαίες επιθέσεις που εκείνη δέχτηκε μέσω διαδικτύου επειδή απλά είναι σύντροφος με τον Κώστα Σπυρόπουλο .

«Η δικηγορική μας εταιρία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της κυρίας Χριστίνας Πολίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων που σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του κυρίου Σπυρόπουλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας», σημειώνει το δικηγορικό γραφείο«Ν. Αγαπηνός και Συνεργάτες» σε ανακοίνωσή του.

«Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οιοδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της. Σας καθιστούμε σαφές σε περίπτωση επανάληψης οιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και του ανήλικου παιδιού της, ότι θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα αστικά και ποινικά Δικαστήρια», καταλήγει η εν λόγω ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικαίωση Χατζηγιάννη: Κέρδισε την εφορία και 3,7 εκατομμύρια ευρώ

«Ο Παντελίδης τρέκλιζε, εγώ τον έβαλα στη θέση του συνοδηγού»

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις