Λύτρας: Οι επικοινωνιακοί χειρισμοί αισχίστου είδους με στόχο τον αποπροσανατολισμό της υπόθεσης και η «αποκατάσταση»

Λύτρας

Μοναδικά «αυτογκόλ» τα οποία δεν συνάδουν ούτε με το βάρος της πράξης αλλά ούτε με την μετέπειτα συμπεριφορά που θα έπρεπε να επιδειχτεί σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση κατόρθωσε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας με αποτέλεσμα να καταλήξει στην φυλακή.

Η σημερινή ανακοίνωση του Λύτρα ουσιαστικά επιβεβαιώνει όλα όσα απέδειξε η έρευνα των «Ανοιχτών Υποθέσεων» αλλά και του eReportaz σχετικά με τη δήθεν απροθυμία της Σοφίας Πολυζωγοπούλου να «βοηθήσει» στις δήθεν οικονομικές δυσκολίες που δήθεν αντιμετώπιζε το δικηγορικό γραφείο!
Και ότι όλο αυτό το σκηνικό το οποίο στήθηκε το βράδυ της Τρίτης, με το γκρουπ που άνοιξε στο viber, με τις… υποχρεώσεις που έτρεχαν αποτέλεσαν μέρος ενός κακοστημένου σχεδίου με στόχο τον αποπροσανατολισμό της υπόθεσης και μια επικοινωνιακή διαχείριση η οποία να παρουσιάζει το θύμα ως τον «κακό» της υπόθεσης που αρνείτο να παραδώσει αντικείμενα και λεφτά!

Η αλήθεια

Η αλήθεια όπως αποδεικνύεται από τα μηνύματα που αποκάλυψε η εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» είναι ότι η Πολυζωγοπούλου ήταν σε διαρκή επικοινωνία με την κόρη του Λύτρα η οποία την Δευτέρα πήγε και πήρε αντικείμενα και λεφτά. Οι διάλογοι της Τρίτης μεταξύ Πολυζωγοπούλου και της κόρης του ποινικολόγου καταδεικνύουν ότι το θύμα της επίθεσης εξαιτίας του γεγονότος ότι πήγαινε σε ειδικό ψυχικής υγείας για θεραπεία ζήτησε χρόνο από την κόρη του Λύτρα η οποία ζητούσε εκ νέου να επισκεφτεί στο σπίτι για να πάρει αντικείμενα. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στις 20.42 το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Κριεμάδης, συνεργάτης του γραφείου, ανοίγει γκρουπ στο βάιμπερ όπου επιδίδεται σε ένα ακατάληπτο ρεσιτάλ καταστροφολογίας σχετικά με εισπράξεις που δεν γίνονται στο γραφείο και δικηγόρους που βάζουν από την τσέπη τους! Σε αυτό το γκρουπ γράφει και ο Λύτρας λέγοντας ότι οι κόρες του ψάχνουν αγωνιωδώς την Σοφία για να πάρουν ότι χρειάζεται. Κάτι που βέβαια διαψεύδεται από τα μηνύματα τα οποία είχαν ανταλλαγεί νωρίτερα μεταξύ της Πολυζωγοπούλου και της κόρης του αλλά και από το γεγονός ότι σύμφωνα με τα αποδεικτικά που προσκομίστηκαν στη στη Δικαιοσύνη δεν υπήρχαν εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό του θύματος! Ποιος ήταν λοιπόν ο λόγος ύπαρξης αυτού του γκρουπ και των μηνυμάτων που συνετάχθησαν;

Ο αποπροσανατολισμός του πραγματικού θέματος (της βιαιοπραγίας) και η επικοινωνιακή διαχείριση που θα έφερε το θύμα στο ρόλο του θύτη, παρουσιάζοντας την ως μια κακιά γυναίκα που δεν ενδιαφερόταν για την επιβίωση ενός δικηγορικού γραφείου και τις εκκρεμότητες οι οποίες έτρεχαν! Και όλα αυτά χωρίς κανεις να ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι είχαν περάσει μόλις δυο εικοσιτετράωρα από τον ξυλοδαρμό της!

Πληροφορίες του eReportaz αναφέρουν ότι στη Δικαιοσύνη έχουν προσκομιστεί όλα τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι οι οικονομικές εκκρεμότητες του δικηγορικού γραφείου είχαν κανονιστεί κατόπιν συνεννόησης της Πολυζωγοπουλου με την Γραμματεία στην οποία είχε παραδώσει την απαραίτητη πρόσβαση σε λογαριασμούς. Ως εκ τούτου καθίσταται ακόμη πιο εξοργιστική η αυθαίρετη και προκλητική επίσκεψη του Γιώργου Κριεμάδη και της πρώην συζύγου του Λύτρα στο σπίτι στο Γέρακα το βράδυ της Τρίτης.

Σημειώνεται ότι ο εν λόγω δικηγόρος κατά πληροφορίες την Κυριακή το πρωί επισκέφθηκε μετά την έξοδο από την Ευρωκλινική την Πολυζωγοπούλου στο σπίτι της (σ.σ. οι γιατροί της είχαν συστήσει να παραμείνει απλά επιθυμούσε να βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον), όπου μεταξύ άλλων πρότεινε να κληθεί Ιατροδικαστής προκειμένου να προβληθεί το σενάριο πτώσης από σκάλα! Η συνέχεια βέβαια είναι γνωστή. Όπως αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» που κυκλοφορεί η Πολυζωγοπούλου ζήτησε επιτακτικά να καταθέσει όλη την αλήθεια στην ανακρίτρια η οποία την επισκέφθηκε στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι της καταγράφοντας την συγκλονιστική αφήγηση η οποία σόκαρε το πανελλήνιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωση Λύτρα: Ποτέ δεν αρνήθηκε η σύζυγος μου να μου παραδώσει τα αντικείμενα!- Τα χρέη δημιουργήθηκαν πριν τη γνωρίσω

Στη Μπαμ που κυκλοφορεί – Λύτρας gate : Από την «ακτή» στη φυλακή – Όλη η δικογραφία, τα μηνύματα και οι άγνωστες λεπτομέρειες

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις