Κώστας Βαξεβάνης στον Άρειο Πάγο: Υπάρχουν στοιχεία – Θα αποκαλυφθούν όλα

Documento
Documento

Ο εκδότης της εφημερίδας Documento πέρασε το κατώφλι του γραφείου του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, για να στοιχειοθετήσει τα όσα δημοσίευσε η εφημερίδα, και ανάλογα με αυτά τα στοιχεία θα κληθούν να καταθέσουν κι άλλα άτομα. Ο Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις. Ο εκδότης της εφημερίδας Documento πέρασε το κατώφλι του γραφείου του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, για να στοιχειοθετήσει τα όσα δημοσίευσε η εφημερίδα, και ανάλογα με αυτά τα στοιχεία θα κληθούν να καταθέσουν κι άλλα άτομα.

Σε δήλωσή του ο Κώστας Βαξεβάνης είπε ότι ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίσωρο Ντογιάκο να συνεννώσει τις πέντε δικογραφίες για το θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων που εκκρεμούν αυτήν την ώρα στη δικαιοσύνη, να συνεννωθούν υπό την εποπτεία ανώτατου εισαγγελέα. «Δεν είναι δυνατόν η δικαιοσύνη να κάνει τον Πόντιο Πιλάτο, να κλείνει το μάτι στο πολιτικό σύστημα» είπε.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης θεωρεί ότι υπάρχουν στοιχεία και θα επανέλθει σε αυτά. Είπε ακόμα ότι δεν θέλει να πέσει στην παγίδα και να βρεθεί ο ίδιος κατηγορούμενος για την υπόθεση αυτή, όπως είχε συμβεί σε άλλες υποθέσεις όπως είχε συμβεί σε άλλες υποθέσεις, για παράδειγμα στη λίστα Λαγκάρντ. Υπάρχουν ακόμα, όπως είπε και για ηχητικά, τα οποία θα δημοσιεύσει στην εφημερίδα με μεγάλη προσοχή.


Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις