Κολωνός – Υπόθεση 12χρονης: Την ενοχή του βασικού κατηγορουμένου για 4 από τα 7 αδικήματα προτείνει η εισαγγελέας – Απαλλαγή για τον βιασμό της

Την ενοχή του βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό για σκέλη του κατηγορητηρίου αλλά όχι για βιασμό πρότεινε η εισαγγελέας στην – κεκλεισμένων των θυρών – δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.
Συγκεκριμένα ζήτησε την ενοχή του 55χρονου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία αλλά και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή, πρότεινε προς το δικαστήριο ο εισαγγελεας της έδρας.
Αντιθέτως, ζήτησε να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για βιασμό του παιδιού, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.
Ο εισαγγελέας συνεχίζει την αγόρευσή του, σε μία διαδικασία που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και για τους άλλους 25 κατηγορούμενους μεταξύ των οποίων είναι και η μητέρα του κοριτσιού.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις