Ηλιούπολη: Στον Εισαγγελέα ο 51χρονος οδοντοτεχνίτης που συνελήφθη γιατί λειτουργούσε …οδοντιατρείο!

οδοντιατρείο

Το εύρος της δράσης του 51χρονου που συνελήφθη μετά από καταγγελία ασθενούς ότι λειτουργούσε οδοντιατρείο χωρίς πτυχίο, θα διερευνήσει η Εισαγγελία καθώς και άλλοι πολίτες κατέφυγαν στις Αρχές σε βάρος του.

Ο καταγγελομενος δήθεν οδοντίατρος, από την Ηλιούπολη, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα μετά την πρώτη καταγγελία, έχοντας δηλώσει στους αστυνομικούς ότι είναι οδοντοτεχνίτης. Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της άσκησης επαγγέλματος χωρίς πτυχίο και παραπέμφθηκε να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου.

Παράλληλα η Εισαγγελία ξεκινά, με αφορμή άλλες καταγγελίες πολιτών που έφθασαν στις αστυνομικές Αρχές, προκαταρκτική εξέταση, ώστε με ερευνηθεί όλη η δραστηριότητα του 51χρονου.

Η εισαγγελική έρευνα αφορά τα αδικήματα της απάτης και των σωματικών βλαβών και θα την διενεργήσει ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι υπό τον όρο να παρακολουθούν ψυχολογικό πρόγραμμα οι τέσσερις 17χρονοι που “χτύπησαν και εκβίασαν συνομήλικό τους”

Πάτρα – Δ. Γεωργακόπουλος: «Οι μάρτυρες υπεράσπισης δυσφημούν τη δημόσια υγεία» – Αύριο συνεχίζεται η δίκη

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις