Ίλιον – Βιασμός 15χρονου: Οπαδική και όχι σεξουαλική η υπόθεση λέει στο dikastikoreportaz συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων

15χρονος

Οπαδική και όχι σεξουαλική η υπόθεση λέει ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων  για τον ομαδικό βιασμό που υπέστη 15χρονος από μαθητές στο Ίλιον.

Ρεπορτάζ: Νίκος Νικολετάκης

Όπως είπε στο dikastikoportaz.gr ο Μανώλης Διαμαντάρας , δικηγόρος του ανήλικου κατηγορούμενου πρόκειται για τις φράσεις «Κάτω Π…» και «Δυτική Α…» οι οποίες κατά τον ίδιο αποτελούν επιχειρήματα για να αποδείξει ότι δεν επρόκειτο για σεξουαλικό πειραματισμό αλλά για υπόθεση με οπαδικά κίνητρα.

Η μία φράση φέρεται να παραπέμπει σε συμπλοκή που είχε γίνει σε πάρκο στα δυτικά προάστια και αντιπροσωπεύει τους μαθητές της περιοχής που φέρονται να επικράτησαν.

Η δεύτερη παραπέμπει σε κόντρα ανάμεσα σε χούλιγκαν ποδοσφαιρικών ομάδων.

Οι αρχές προχωρούν τις έρευνες με ταχύτατους ρυθμούς, προκειμένου να βρεθεί και ο τελευταίος άνθρωπος που εμπλέκεται στην υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βιασμός 15χρονου: Ο ρόλος των κοριτσιών – Εκτός χώρας φέρεται να διέφυγε ένας από τους 8 ανήλικους κατηγορούμενους

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Τρολάρει με… «φροντιστήριο γαλλικών» στο Κορωπί!


Φόβοι ότι διέφυγε στο εξωτερικό ο όγδοος ανήλικος
Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό ότι, εκτός από τους έξι συλληφθέντες (τρεις εκ των οποίων έχουν ήδη προφυλακιστεί) έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη δύο ανήλικοι που συμμετείχαν στα βασανιστήρια σε βάρος του 15χρονου.

Αρχικά δεν είχαν εντοπιστεί. Ο ένας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές, μαζί με τον δικηγόρο του, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο.

Ο άλλος, ο όγδοος δηλαδή κατηγορούμενος για την υπόθεση, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα και εκτιμάται ότι ίσως έχει διαφύγει από τη χώρα και πιθανότατα βρίσκεται στην Αλβανία.

Για τον συγκεκριμένο ανήλικο, ηλικίας 16 ετών, ο 15χρονος φέρεται να κατέθεσε πως είχε βασικό ρόλο στην υπόθεση, καθώς ήταν εκείνος που μοίραζε τα βίντεο, ενώ σε ένα από αυτά είχε καταγραφεί και ο ίδιος να τον χτυπάει.

Πηγαίνει σε διαφορετικό σχολείο με τον 15χρονο, ήταν όμως στην ίδια τάξη στο φροντιστήριο.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις