Γρηγόρης Δημητριάδης: Αγωγή στον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη – Τι του ζητά

Κουκάκης

Με ανάρτηση του στο twitter πριν από λίγο, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, ο οποίος ήταν αποδεδειγμένα πλέον θύμα παρακολούθησης από την ΕΥΠ έκανε γνωστό ότι “ο πρώην Γ.Γ. του Πρωθυπουργού @grigoris_d θεώρησε δόκιμο, την ίδια μέρα της παραίτησης του να μου επιδώσει αγωγή.”

Όπως γράφει στην ανάρτηση του ο κ. Κουκάκης, “Ενώ το Κράτος Δικαίου πλήττεται βάναυσα με τις συνεχόμενες αποκαλύψεις για τις παράνομες παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ και την ανεξέλεγκτη χρήση του Predator, ο πρώην Γ.Γ. του Πρωθυπουργού @grigoris_d θεώρησε δόκιμο, την ίδια μέρα της παραίτησης του να μου επιδώσει αγωγή.

Συνεχίζει δε με άλλη ανάρτηση, “Ενώ το Κράτος Δικαίου πλήττεται βάναυσα με τις συνεχόμενες αποκαλύψεις για τις παράνομες παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ και την ανεξέλεγκτη χρήση του Predator, ο πρώην Γ.Γ. του Πρωθυπουργού @grigoris_d θεώρησε δόκιμο, την ίδια μέρα της παραίτησης του να μου επιδώσει αγωγή.”

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις του Θανάση Κουκάκη:

(Τhread) Ενώ το Κράτος Δικαίου πλήττεται βάναυσα με τις συνεχόμενες αποκαλύψεις για τις παράνομες παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ και την ανεξέλεγκτη χρήση του Predator, ο πρώην Γ.Γ. του Πρωθυπουργού @grigoris_d θεώρησε δόκιμο, την ίδια μέρα της παραίτησης του να μου επιδώσει αγωγή. pic.twitter.com/CHf9iO470w

— Thanasis Koukakis (@nasoskook) August 5, 2022

Αίτημα του να διαγράψω αναρτήσεις μου στο twitter που αφορούν στις αποκαλύψεις των @reporters_gr και @EFSYNTAKTON. Προτεραιότητα του @grigoris_d είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι η αυτοκριτική για τους λόγους ομολογίας αποτυχίας και παραίτησης του. pic.twitter.com/R9D75TfsBX

— Thanasis Koukakis (@nasoskook) August 5, 2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγωγή 150.000 ευρώ του Γρηγόρη Δημητριάδη στο Reporters United

Δικαστικό Ρεπορτάζ: Διαβάστε στο τεύχος που κυκλοφορεί

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις