Γεώργιος Τρανταλίδης: Υποδοχή τουριστών με…. πυρκαγιές

πυρκαγιές

Η διαφθορά των νεοελλήνων τα τελευταία 40 χρόνια οδήγησε στον εκμαυλισμό τους και στο να ταυτιστούν με τους σύγχρονες Νέρωνες. Με τους εμπρησμούς στοχεύουν στην αλλαγή χρήσης γης με στόχο την οικιστική επέκταση, σε βάρος δασικού κτηματολογίου-χαρτών που κατοχυρώνουν την ιδιοκτησία του Δημοσίου.

Οι εμπρηστές είναι ανθρωπόμορφα τέρατα δεν υπολογίζουν τη ανθρώπινη ζωή– ούτε νοσοκομεία- ούτε παιδιά. Ο κακομαθημένος νεοέλληνας σβήνει τσιγάρο όπου βρει και οι εμπρηστές εκμεταλλεύονται το πολυδαίδαλο σύστημα και τα νομοθετικά κενά (π.χ. δεν υπάρχει κανονιστική διάταξη τι να κόβουμε από το δάσος). Κανένας δεν νοιάστηκε να ενημερώσει τους πολίτες/ποίμνιο για τις ποινές κάθειρξης λόγω εμπρησμού.

Το αδίκημα αυτό κάποιοι πολιτικοί το είχαν χαρακτηρίσει πλημμέλημα. Σύμφωνα με στατιστικές, αυξάνονται με γεωμετρική κλίμακα οι εμπρησμοί στις προεκλογικές περιόδους. Κανείς όμως από τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους δεν εντοπίζει τα κίνητρα και τις αιτίες.

Ο καθένας ό,τι θέλει κάνει στο δάσος αφού η χώρα είναι ένα απέραντο τσίρκο. Επαναλαμβάνουμε 30 χρόνια τα ίδια.

Δεν υπάρχει στον κόσμο αντίληψη του κινδύνου. Τα αποτελέσματα τραγικά: η απόλυτη κόλαση –βιβλική καταστροφή – ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή- 100 χρόνια για αποκατάσταση των δασών- τοξίνες από τα καμένα υλικά- πεύκα 200 ετών έγιναν παρανάλωμα- λειψυδρία- στάχτη οι κόποι μιας ζωής. Δυστυχώς, στα παιδιά μας παραδίνουμε στάχτες αντί για οξυγόνο. Άλλωστε, μόνο το 2% αναδασώνεται τεχνητά. Λόγω διαφθοράς οι Δήμαρχοι- Πολεοδομία έκαναν τα στραβά μάτια επί δεκαετίες. Όργιο αυθαιρέτων από ανεγκέφαλους νεοέλληνες.

Η καταραμένη νομιμοποίηση αυθαιρέτων (για τα ψηφουλάκια) αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία-επινόηση ενός διεφθαρμένου κράτους. Να τονιστεί ότι ελάχιστοι έχουν κάνει ιδιωτική ασφάλιση σε αντίθεση με όλα τα πολιτισμένα κράτη.

Ένα πτωχευμένο κράτος δεν έχει την πολυτέλεια να μοιράζει ανύπαρκτες αποζημιώσεις δις, για ζημιές επειδή η πρόληψη είναι στο μηδέν και επειδή η Πολιτική Προστασία είναι παράλυτη. Όφειλε να είχε προβλέψει περιπολίες στρατού στα δάση με αυστηρό έλεγχο των εισερχομένων, οπότε και θα είχαν εκμηδενιστεί οι φωτιές.

Επειδή στο σύγχρονο Ελλαδιστάν υπάρχει πλήρης παχυδερμία και αναισθησία των ταγών, ουδείς θα καρατομηθεί από την Πολιτική Προστασία γιατί ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη και ουδείς έχει τη λεβεντιά να παραιτηθεί.

Ο Υπ. Εσωτερικών πρέπει να επιβάλει πρόστιμα σε δημάρχους για μη καθαρισμό των δρόμων και οικοπέδων. Αναμένω από τους Περιφερειάρχες (στο χρονικό πλαίσιο που ορίζει ο νόμος)την κήρυξη αναδασωτέων όλων των καμένων περιοχών και την κατεδάφιση αυθαιρέτων στα δάση.

Γεώργιος Τρανταλίδης- Δικηγόρος
Τηλ. 210 – 4127088 κιν. 6946-464125
email: [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καβάλα: Δικογραφία σε βάρος αστυνομικού που πυροβόλησε και τραυμάτισε μη νόμιμους μετανάστες

Οι δημοσιογράφοι Τ. Τέλλογλου και Θ. Κουκάκης θα καταθέσουν για τις τηλεφωνικές υποκλοπές στον Ι. Ντογιάκο

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις