Γ. Ραγκούσης: Στις νομικές εταιρείες των Θ. Μαντά και Ε.Δ. Γεωργακόπουλου ανέθεσε την νομική του εκπροσώπηση

Ραγκούσης

Ο κ. Ιωάννης Ραγκούσης, Βουλευτής της Β΄ εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά και πρώην Υπουργός, ανέθεσε τη νομική του εκπροσώπηση στις δικηγορικές εταιρίες «Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες» και «Ε.Δ. Γεωργακόπουλος και Συνεργάτες».

Έχουμε εντολή με απόλυτη προτεραιότητα να προβούμε σε σύνταξη και υποβολή μηνύσεων και αγωγών για τη συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην Υπουργού από μερίδα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες καθώς και για το πρωτοφανές περιστατικό της χθεσινής εισβολής αγνώστων δραστών στην οικία του στην Πάρο φωτογραφίζοντας την, τρομοκρατώντας το παιδί του και προσβάλλοντάς βάναυσα την προσωπικότητα του ίδιου και των συγγενικών του προσώπων.

Η απάντηση του πρώην Υπουργού θα δοθεί εκεί που μόνο αρμόζει σε κοινούς συκοφάντες και παραβάτες του νόμου, στα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης!

Θεόδωρος Π. Μαντάς
Ευάγγελος Δ. Γεωργακόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλκης Καμπανός: «Το τραύμα στον δεξί μηρό, τον οδήγησε στον θάνατο» – Τι κατέθεσε στη δίκη ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων

Δίκη Πισπιρίγκου – Α. Κούγιας: Νέα ανακοίνωση του συνηγόρου κατά Πλεύρη – Τον κατηγορεί για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη!

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις