Επάγγελμα εκδιδόμενη: Η τραγική ιστορία της ανήλικης “Εύας”

Στις 5 Ιουλίου 2021 στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων στην ΓΑΔΑ, περιέρχονται πληροφορίες για την ιστορία της ανήλικης “Εύα”. Αναφέρουν ότι το νεαρό κορίτσι εκδίδεται σε ξενοδοχεία και οικίες της Αττικής μέσω ροζ ιστοσελίδας. Μια ημέρα αργότερα ένας 58χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής και ο 55χρονος Κ.Κ., φερόμενος ως ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ροζ ιστοσελίδας οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Σε κάθε σελίδα της δικογραφίας που σχηματίσθηκε και αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr, καταγράφεται το δράμα που ζούσε εδώ και χρόνια η 17χρονη μόλις “Εύα”. Ένα κορίτσι το οποίο έζησε τα πλέον τρυφερά χρόνια της ζωής του φιλοξενούμενο σε Ιδρύματα, από όπου δραπέτευσε για να πέσει στα χέρια των προαγωγών της. Η “Εύα” μια από τις πολλές ανήλικες κοπέλες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και πέφτουν θύματα αδίστακτων προαγωγών, δεν γνώρισε τι σημαίνει οικογένεια. Από τα 14 της φιλοξενούνταν σε Δομή Φιλοξενίας στην Αγία Παρασκευή, μετά από εισαγγελική εντολή. Δεν άντεξε! Απέδρασε! Τον Φεβρουάριο του 2021 την προσέγγισε ο 58χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής. Μέχρι εκείνη τη στιγμή η “Εύα” περιφερόταν σε σπίτια γνωστών και φίλων όπου έβρισκε ένα πιάτο φαγητό και στέγη. Ο 58χρονος Τ.Ι. της υποσχέθηκε μια καλύτερη ζωή. Στην αρχή ήταν φιλικός μαζί της. Της αγόραζε ρούχα, καλλυντικά ακόμα και κινητό τηλέφωνο και αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της, σύναψε ερωτική σχέση μαζί της. Η “Εύα” και ο προαγωγός της συγκατοίκησαν. Έμεναν άλλοτε στη Ραφήνα και άλλοτε στο Ίλιον.

Στρατολόγηση

Το μέλλον της 17χρονης κοπέλας ήταν μάλλον προδιαγεγραμμένο. Στην κατάθεσή της ανέφερε ότι ο 58χρονος την έπεισε να εργαστεί σε γραφείο ερωτικών ραντεβού, να πραγματοποιεί σεξουαλικές συνευρέσεις με άντρες έναντι αμοιβής, ενώ της προέβαλε ως φαντασίωσή του την απασχόλησή της ως εκδιδόμενης! Παράλληλα της ανέφερε ότι ο ίδιος θα την μετέφερε στα ερωτικά της ραντεβού, ενώ της γνώρισε ένα ζευγάρι φίλους του, με ονόματα Τόνυ και Στέλλα, οι οποίοι απασχολούνταν στην ίδια “επιχείρηση” ως οδηγός και εκδιδόμενη. Η “Εύα” στην αρχή αντιστάθηκε. Στη συνέχεια όμως κάμφθηκαν οι όποιες αντιστάσεις της με απειλές και ξύλο.

Την 1η Ιουνίου 2021 ο εν λόγω κατηγορούμενος μετέφερε την 17χρονη στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να πραγματοποιήσει μαζί με τη Στέλλα διπλό ερωτικό ραντεβού. Ωστόσο από έναν τυχαίο αστυνομικό έλεγχο αποκαλύφθηκε ότι η “Εύα” είχε πλαστή ταυτότητα. Συνελήφθηκε και οδηγήθηκε στο Τ.Α. Ακροπόλεως και από εκεί στο Τ.Α. Αγίας Παρασκευής και κατόπιν στο Αττικό προκειμένου να πραγματοποιηθεί ιατρικός έλεγχος αλλά και παιδοψυχιατρική εκτίμηση. Όμως η “Εύα” αντέδρασε. Το ίδιο κιόλας βράδυ το έσκασε από το Νοσοκομείο και υπό το καθεστών απειλών επέστρεψε στην “αγκαλιά” του 58χρονου προαγωγού της. Η αιφνίδια σύλληψη της 17χρονης δεν στάθηκε ικανή να κάμψει τα…επιχειρηματικά σχέδια του κατηγορούμενου. Αφού επικοινώνησε με διάφορα γραφεία ερωτικών ραντεβού, κανόνισε την ενασχόλησή της με γνωστή ροζ ιστοσελίδα. Η “Εύα” είχε και πάλι επιστρέψει στη δουλειά. Η ανήλικη συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Ο Κ.Κ. φέρεται να της υπέδειξε τρόπους συμπεριφοράς και ντυσίματος κατά τη διάρκεια των ερωτικών ραντεβού με πελάτες. Παράλληλα της καθόρισε και το κόστος των υπηρεσιών που θα προσέφερε. 140 ευρώ, εκ των οποίων τα 60 θα τα έδινε σε εκείνον, τα 60 θα κρατούσε η ίδια και τα υπόλοιπα 20 θα τα έδινε στον προαγωγό-μάνατζέρ της. Στις 5 Ιουλίου, άνδρες της ΕΛΑΣ προσποιούμενοι τους πελάτες κανόνισαν ραντεβού με την “Εύα” σε ροζ ξενοδοχείο της Αγίας Παρασκευής. Η ανήλικη έφτασε με τον προαγωγό της, ανέβηκε στο δωμάτιο όπου διαπίστωσε ότι ο πελάτης είχε ως στόχο να την σώσει από τους δυνάστες της. Με το που πήρε τον δρόμο της επιστροφής στο αυτοκίνητο του 58χρονου διαπίστωσε ότι είχε ήδη συλληφθεί…

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις