Εισαγγελία του ΑΠ: Να αυξηθεί η επιτήρηση της 12χρονης ζητεί η αντεισαγγελέας ανηλίκων

12χρονη

Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσε η χθεσινή καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι στο σπίτι της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας.

Συγκεκριμένα, η αρμόδια την προστασία των ανηλίκων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, με παραγγελία της στην Εισαγγελία Ανηλίκων όπου κατοικεί το κοριτσάκι το τελευταίο διάστημα, ζητάει την αυξημένη επιτήρηση του παιδιού.

Νωρίτερα, για το ζήτημα της επίθεσης με μαχαίρι στη 12χρονη, εξέδωσε ανακοίνωση το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η υπόθεση εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές ώστε να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα πραγματικά περιστατικά ενώ τόνιζε πως το σπίτι δε φυλασσόταν μόνιμα διότι δεν είχε υποβληθεί αίτημα από τις αρμόδιες αρχές.

Σε κάθε περίπτωση και οι δικηγόροι της ανήλικης αναμένεται να υποβάλουν αίτημα για τη φύλαξη του σπιτιού στην Εισαγγελία Ανηλίκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποφυλακίστηκε ο παιδοβιαστής Ν. Σειραγάκης – Είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης, που έγιναν 220, θα εξέτιε 20…

Κατασχετήριο στην υφυπουργό Ζέτα Μακρή – Δεν αποπληρώνει το χρέος της από δικαστική απόφαση

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις