Δολοφονία Βαλυράκη: Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέλαβαν συνήγοροι της συζύγου του

Βαλυράκη

Ενισχύεται η δικηγορική ομάδα της οικογένειας του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη, για τη δολοφονία του οποίου κατηγορούνται δύο ψαράδες στη Χαλκίδα.

Ο Νίκος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέλαβαν συνήγοροι της συζύγου του πρώην Υπουργού Μίνας Βαλυράκη και του αδελφού της, οι οποίοι έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των δύο ψαράδων, τους οποίους θεωρούν υπεύθυνους για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη.

Δικηγόροι της οικογένειας είναι επίσης ο Κώστας Παπαδάκης και ο Μανώλης Φωτάκης.

Ο πρώην υπουργός, στις 24 Ιανουαρίου 2021 είχε εντοπιστεί νεκρός στη θάλασσα ανοιχτά της Ερέτριας μακριά από το σκάφος του, ενώ θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για τον θάνατο οι δύο ψαράδες, που φέρονται ότι τον χτύπησαν, αφού προηγουμένως διαπληκτίστηκαν μαζί του.

Οι δύο ψαράδες, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του, είχαν προφυλακιστεί, αλλά στο εξάμηνο αποφυλακίστηκαν με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου. Η “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ “ και το ereportaz.gr  είχαν δημοσιεύσει αποκλειστικά ντοκουμέντα τα οποία έδειξαν ότι οι κατηγορούμενοι βρίσκονταν την μοιραία μέρα στο “λιμανάκι των Ονείρων” ,την περιοχή που έχασε τη ζωή του ο πρώην υπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση Βαλυράκη: Αποφυλακίζονται με εγγύηση οι ψαράδες που κατηγορούνται για τη δολοφονία

Χειροπέδες στους ψαράδες μετά την κατάθεση-φωτιά από τον μάρτυρα κλειδί για τη δολοφονία Βαλυράκη!

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις