Δίκη Πισπιρίγκου – A. Κούγιας: «Αγανάκτηση και αηδία για την προσωπικότητα κάποιων δημοσιογράφων»

Κούγιας

O Αλέξης Κούγιας «επιτέθηκε» εκ νέου στον δημοσιογράφο, Πέτρο Κουσουλό, για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και της τραγωδίας της Πάτρας.

Ο συνήγορος της 33χρονης κατηγορούμενης υπογράμμισε πως ο Πέτρος Κουσουλός προσπάθησε να ανατρέψει την παρέμβαση Ψαρούλη και τόνισε τα συναισθήματα «αγανακτήσεως και αηδίας για την προσωπικότητα κάποιων δημοσιογράφων».

Ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις του για την εξέλιξη της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε σε δημοσιογράφους και προσωπικά στον Πέτρο Κουσουλό λέγοντας:

«Προσπάθησαν κάποιοι με τηλεδικαστήρια, ειδικά ο ένας, ο Κουσουλός και στην τηλεοπτική του εκπομπή και στο ραδιόφωνο να μπορέσει να ανατρέψει την παρέμβαση Ψαρούλη, που ήταν καταλυτικός.

Οι απαντήσεις που έπαιρνα κάθε μέρα μου δημιουργούσαν συναισθήματα αγανακτήσεως και αηδίας για την προσωπικότητα κάποιων δημοσιογράφων οι οποίοι μόνο και μόνο για να γίνουν γνωστοί, έλεγαν αυτά τα χονδροειδέστατα ψέματα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλκης Καμπανός: Ομολόγησε ο 2ος κατηγορούμενος στην απολογία του – «Εγώ τον μαχαίρωσα»

Ισ. Ντογιάκος: «Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν μπορεί να είναι αγόμενος, φερόμενος ή πιεζόμενος»

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις