Άλκης Καμπανός: Ομολόγησε ο 2ος κατηγορούμενος στην απολογία του – «Εγώ τον μαχαίρωσα»

Καμπανού

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού – Ο δεύτερος κατηγορούμενος παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι ήταν αυτός που κατάφερε τα δολοφονικά χτυπήματα στον 19χρονο

Στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθισε για να απολογήθεί ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο οποίος και παραδέχτηκε για πρώτη φορά από την αρχή της δίκης, ότι αυτός ήταν που κατάφερε τα δολοφονικά χτυπήματα στον Άλκη,

«Έχω παραδεχθεί την συμμετοχή μου στην επίθεση. Μέσα από την φυλακή αντιμετωπίζοντας το βάρος όλων όσων έχουν γίνει, έχω συνειδητοποίησε το κακό που προξένησα. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω δυστυχώς, μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του Άλκη, να είχα πάρει εγώ αυτή τη θέση» ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

«Εγώ είμαι αυτός που χτύπησα τον Άλκη στο πόδι, όμως είναι όλα μια σκιά δεν τα θυμάμαι όλα τόσο καλά. Προσπαθώ να θυμηθώ όλο αυτό το συμβάν, έμαθα την επόμενη μέρα ότι είχε φύγει ένα παιδί και σοκαρίστηκα».

«Πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς αυτήν την αλήθεια, απλώς αρχικά δεν το θυμόμουν τόσο καθαρά. Εγώ είμαι σίγουρος και πεπεισμένος ότι εγώ προκάλεσα το χτύπημα», συμπλήρωσε.

Πρόκειται για τον συνοδηγό του πρώτου οχήματος που έφθασε στο σημείο. Τον συγκεκριμένο είχε κατονομάσει χθες ο πρώτος κατηγορούμενος, οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, σαν ένα από τα άτομα που κρατούσαν μαχαίρι αλλά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε αν επιτέθηκε σε κάποιον.

Ο 24χρονος πρώτος κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ένα οπαδικό επεισόδιο που προηγήθηκε στο Ωραιόκαστρο, όπου «κάποιοι κυνήγησαν κάποιους δικούς μας» αποτέλεσε το έναυσμα για την άγρια οπαδική επίθεση που εκδηλώθηκε σε βάρος του Άλκη Καμπανού και της παρέας του.

Αποποιούμενος την ενεργό συμμετοχή του στο έγκλημα και επαναλαμβάνοντας ότι «δεν πήγαμε να σκοτώσουμε» παρά μόνο «να κυνηγήσουμε, να χτυπήσουμε κάποιον», ο 24χρονος περιέγραψε το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης, ζητώντας συγγνώμη για την εμπλοκή του στην «τραγική αυτή ιστορία», όπως είπε.

Περισσότερα σε λίγο…

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις