Δικαστικό Ρεπορτάζ: Διαβάστε στο τεύχος που κυκλοφορεί (Νοέμβριος)

Δικαστικό

Με πρωτογενείς έρευνες, πλούσιο ρεπορτάζ, αρθρογραφία και ειδήσεις από το προσκήνιο και από το παρασκήνιο της Δικαιοσύνης, κυκλοφορεί το νέο τεύχος του «Δικαστικό Ρεπορτάζ».

Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων κυκλοφορεί το νέο τεύχος του μοναδικού συνδρομητικού περιοδικού για θέματα Δικαιοσύνης «Δικαστικό Ρεπορτάζ». Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Πανελλαδικός Σύλλογος «SOS Τροχαία Εγκλήματα» κάθε 24 δευτερόλεπτα ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του στο δρόμο!

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Δημήτρης Κωστάκης: Ο Γενικός Επίτροπος Επικράτειας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων σε μια συνέντευξη για το κατά πόσο η πολιτικοοικονομική ρευστότητα επηρεάζει αρνητικά την ασφάλεια δικαίου,

Χριστόφορος Λίνος: Το προφίλ του νέου ισχυρού άνδρα του Πρωτοδικείου Αθηνών,

Ρεπορτάζ για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Ολοένα και περισσότεροι Οργανισμοί ενσωματώνουν στα καταστατικά τους τις αρχές της ΕΚΕ, ενώ αυξάνονται τα θεσμικά όργανα που υποστηρίζουν το θεσμό όπως το Ελληνοκο Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθυνη,

Εκτός Συνόρων: Η Ελλάδα στο εδώλιο για τον Οτσαλάν- Η απόφαση του ΕΔΔΑ!

Αρθρογραφούν η Βούλα Δημητριάδου, δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγωμα και ο Γιώργος Παπαϊωάννου.

Δικαστικό

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις