Διακόπηκε για τις 5 Ιουλίου η δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ – Δεν εμφανίστηκαν τρεις μάρτυρες

Διακόπηκε για τις 5 Ιουλίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη των δύο αδελφών που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ εκτέλεση, με αλλεπάλληλους πυροβολισμούς, του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου 2021 έξω από το σπίτι του στον ‘Αλιμο.

Ο λόγος για την αναβολή της δίκης είναι η μη εμφάνιση τριών μαρτύρων. Είχαν προηγηθεί και νωρίτερα αιτήματα αναβολής και από τον νομικό παραστάτη της συζύγου του δημοσιογράφου.

της Χριστίνας Αντωνοπούλου

Οι δύο κατηγορούμενοι οι οποίοι είναι αδέρφια Έλληνες, 41 και 49 ετών αντίστοιχα εμφανίστηκαν στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στις 9.30 πμ , συνοδεία έντονης αστυνομικής φύλαξης.

Η πολιτική αγωγή δηλαδή η πλευρά της οικογένειας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ ζήτησε να αναβληθεί η δίκη καθώς ο Απόστολος Λύτρας εκπροσωπεί την γυναίκα του, ο οποίος ως γνωστόν είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού για την υπόθεση κακοποίησης της συζύγου του.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας δέχτηκε την διακοπή της δίκης για διάστημα λίγων ημερών, ο οποίος είπε ότι πρόκειται να εισφέρει σημαντική στοιχεία, να ενημερωθεί για τη δικογραφία.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις