Δ. Αναστασόπουλος: e-HelpDesk για Δικηγόρους – καθημερινά δίπλα στους συναδέλφους μας

e-HelpDeskΟ Δημήτρης Αναστασόπουλος, δικηγόρος και Σύμβουλος ΔΣΑ με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι από κοινού με καλούς και έμπειρους συναδέλφους δημιουργήσαμε το e-HelpDesk, που αποτελεί μια υπηρεσία του Συνδυασμού μας «Με Το Δικηγόρο» προς όλους τους συναδέλφους μας, και η οποία αφορά τα Δικαστήρια της Αθήνας καθώς και όλες τις σχετικές υπηρεσίες που χρησιμοποιούν οι δικηγόροι στην Αθήνα/Αττική. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται τόσο μέσω της ομάδας μας στο facebook «e-Δικηγορία» (https://bit.ly/2Vqh59i) όσο και μέσω της ιστοσελίδας μας «www.metodikigoro.gr/contact/ehelp-desk/». Στόχος μας είναι να απαντάμε σε βασικές ερωτήσεις/απορίες, υπό συγκεκριμένους κανόνες, καλύπτοντας όλο το φάσμα των δικαστηριακών υπηρεσιών της Αττικής.

Η ομάδα δικηγόρων που συμμετέχει σε αυτή την πρωτοβουλία είναι οι: Βαθειά Χριστίνα, Βασιλοπούλου Ιφιγένεια, Βλαχογιάννης Κωνσταντίνος, Γιαννούλας Φώτης, Γκριέλα Ρούλα, ΚοντοδήμαΑριάννα, Δερδεμέζης Χρήστος, Δημοπούλου Ραφαέλα, Καραχάλιος Γιώργος, Λαγομιτζής Νίκος, Λέκκας Θεοδόσης, Μανουσάκης Γιάννης, Μιχοπούλου Κασσιανή, Μυριούνης Κώστας, Πανίτσας Γιώργος, Βασίλης Προζυμάς, Σταυρίδης Σταύρος, Σταυρόπουλος Ζώης, Κατερίνα Τσιώνα, Τριπερίνας Δημήτρης, Χαλά Δήμητρα και Χούρη Μαρία.

Σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι οι δικηγόροι, καθημερινά, χρέος μας είναι να στεκόμαστε καθημερινά δίπλα τους. Αυτή είναι και θα είναι πάντα η μόνο μας έγνοια.

e-HelpDesk

e-HelpDesk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή είναι η πλατφόρμα επαναπροσδιορισμού των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων

Κούγιας για Σφακιανάκη: Μας εκπλήσσει πώς ένας τυχαίος έλεγχος έγινε γενικός – Δύο αιτήσεις…

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις