Αυτή είναι η πλατφόρμα επαναπροσδιορισμού των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων

Με την με αριθμό 136042 ΕΞ 2020 απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Δικαιοσύνης που δημοσιεύεται στο με αριθμό 5278 τεύχος Β ΦΕΚ ορίζονται οι λειτουργικές προδιαγραφές της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαχείρισης εκκρεμών αιτήσεων του ν. 3869/2010 «Ρυθμίσεις οφειλών υπερχρεωμένων προσώπων και άλλες διατάξεις».

Σκοπός της απόφασης είναι η θέσπιση και περιγραφή λειτουργικών προδιαγραφών της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Υποβολής Αίτησης Επαναπροσδιορισμού του άρθρου 4Β του ν. 3869/2010 που τηρείται στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης www.gov. gr.

Οι προδιαγραφές περιλαμβάνουν την απαραίτητη λειτουργικότητα για την εύρυθμη υποστήριξη των ενεργειών που απαιτούνται από τα εμπλεκόμενα μέρη (αιτών, πληρεξούσιος δικηγόρος αιτούντα, γραμματεία ειρηνοδικείων, Τράπεζες, Εταιρίες Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις, κ.ά.), σύμφωνα με το εφαρμοστέο νομοθετικό πλαίσιο.

Διαβάστε πώς θα λειτουργεί η plarforma

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι θα λειτουργούν τα Δικαστήρια έως την 7η Δεκεμβρίου

Κτηματολόγιο: Κατατέθηκε, επιτέλους, το νομοσχέδιο

 

 

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις