Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο Βούλγαρος που «δίνει» ο 22χρονος ως τον δολοφόνο στις Σπέτσες

Ο Βούλγαρος

Έναν Βούλγαρο ο οποίος φέρεται να είναι γνωστός στην κοινωνία αλλά και στις τοπικές Αρχές των Σπετσών δείχνει, μέσω της απολογίας του, ο 22χρονος Βασίλης Μπάφας ο οποίος κατηγορήθηκε και προφυλακίσθηκε για την δολοφονία του 26χρονου, Γρηγόρη Θυμαρά. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 22χρονος κατηγορούμενος «έδειξε» ως πιθανό ύποπτο τέλεσης του εγκλήματος έναν Βούλγαρο ονόματι Ντέιβιντ ο οποίος φέρεται να κάνει εμπόριο ναρκωτικών και να απειλεί το θυμα καθώς και ένα ακόμη φίλο του για χρέος 3.000 ευρώ!

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο Βασίλης Μπάφας επεσήμανε ότι βάσει πληροφοριών που είχαν φτάσει στην κατοχή του, ο συγκεκριμένος Βούλγαρος φέρεται να απειλούσε το θυμα και τον φίλο του για οφειλή που υπήρχε εξαιτίας της εμπορίας ναρκωτικών.

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα δημοσιεύει τις συγκλονιστικές καταθέσεις των μαρτύρων οι οποίες, όμως, βρίθουν αντιφάσεων.

Επιπλέον αύριο ο προφυλακισμένος Βασίλης Μπάφας αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρο, ενώ σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντος του κατά το παρελθόν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και γι αυτό το λόγο είχε νοσηλευθεί και σε γνωστή κλινική.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στην ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί
Ο 22χρονος κατηγορούμενος
Ο Βούλγαρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΊΣΗΣ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις