Αλεποχώρι: Δικηγόρος 70χρονου – “Θα επιδιώξει να αποδώσει την πραγματική διάσταση της υπόθεσης, πολύ μακριά από τις διαστρεβλώσεις και τις υπερβολές, οι οποίες έχουν διατυπωθεί”

Αλεποχώρι

Ο 70χρονος στο Αλεποχώρι που πυροβόλησε εναντίον των παιδιών και ο ίδιος το αρνείται, του έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Όπως είναι γνωστό το ένα από τα δύο παιδιά που έχουν τραυματιστεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι. Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Γιάννης Γλύκας σε δηλώσεις του υποστηρίζει ότι:

“Ο εντολέας μου, απολύτως συντετριμμένος από την εξέλιξη των πραγματικών περιστατικών, θα προσέλθει να απολογηθεί την Τρίτη ενώπιον του κ. Ανακριτή και του κ. Εισαγγελέα και θα επιδιώξει να αποδώσει την πραγματική διάσταση της υπόθεσης , πολύ μακριά από τις διαστρεβλώσεις και τις υπερβολές , οι οποίες έχουν διατυπωθεί !

Σημειώνεται ότι είναι 70 ετών , με λευκό ποινικό μητρώο, χωρίς ποτέ στο παρελθόν να έχει απασχολήσει τις δικαστικές ή τις διωκτικές αρχές ,συνταξιούχος, καρδιοπαθής , στην οικία του οποίου έχουν καταγραφεί κατ’ εξακολούθηση διαταράξεις οικιακής ειρήνης και απόπειρες κλοπών, η τελευταία , δε, το προηγούμενο του συμβάντος βράδυ στην προσπάθεια του να εκφοβίσει τους αγνώστους (άγνωστος αριθμός ) οι οποίοι είχαν εισβάλει λάθρα στην ιδιοκτησία του ,παραβιάζοντας τον τρίμετρο (τουλάχιστον ) προστατευτικό φράχτη και έχοντας αντιληφθεί δυο πρόσωπα -σκιές στις 2.30 τα ξημερώματα, χωρίς να μπορεί να διαπιστώσει ούτε το φύλο, ούτε φυσικά την ηλικία , ούτε να διακρίνει σωματότυπους , αλλά ούτε και να αποκλείσει την ύπαρξη οποιουδήποτε όπλου, πυροβόλησε δυο φορές προς την πλευρά των θάμνων -φυλλωσιών και σε απόσταση ασφάλειας από τα πρόσωπα-σκιές την ύπαρξη των οποίων μόνο μπορούσε να διακρίνει. Δυστυχώς βρίσκονταν κρυμμένοι (και όχι μόνο) οι δυο έτεροι ανήλικοι για τους οποίους ανήλικους έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα κλοπής και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλος: Εισαγγελέας για τον ξυλοδαρμό ανηλίκων στην Κιβωτό του Κόσμου

Κούγιας στο dikastikoreportaz.gr: “Θέλω να κλείσω την υπόθεση της Πάτρας και να την “κόψω” από τα ΜΜΕ”

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις