Υποκλοπές: Τι συμβαίνει με την έρευνα του Αρείου Πάγου;

προέδρου

Συμπληρώνονται τέσσερις μήνες από την «αναβάθμιση» της έρευνας του σκανδάλου των υποκλοπών και την αφαίρεση της υπόθεσης από τους εισαγγελείς Πρωτοδικών, Σπυροπουλο και Τριανταφύλλου. Εντούτοις ουδέν νεότερο υπάρχει από την έρευνα του Αρείου Πάγου (Αχιλλεας Ζησης) ενώ το προσεχές διάστημα η πλευρά ορισμένων μηνυτών αναμένεται να καταθέσει συγκεκριμένα αιτήματα.

Κατά πληροφορίες του dikastikoreportaz τη στιγμή που η υπόθεση «πέταξε» η δικογραφία από την Ευελπίδων ήταν κατά 80-90% περαιωμένη ενώ το κομβικό σημείο το οποίο έμενε να απαντηθεί για να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση ήταν πόσοι από τους παρακολουθουμενους από το Predator παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο (key factor) το οποίο θα έριχνε φως στο παράλληλο μαγαζάκι το οποίο είχε στηθεί με σκοπό την παρακολούθηση δημοσιογράφων, πολιτικών, επιχειρηματιών και επιχειρηματιών. Το ερώτημα το οποίο λοιπόν τίθεται καθώς ως γνωστόν η έρευνα αναβαθμίστηκε με σκοπό την…επιτάχυνση της είναι τι ακριβώς έχει συμβεί σε αυτούς τους τέσσερις μήνες που η δικογραφία βρίσκεται στον Άρειο Πάγο;

Προχώρησαν οι έρευνες σε μια ήδη προχωρημένη υπόθεση η όχι; Σημειώνεται ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις οι εισαγγελείς Πρωτοδικών αναμενόταν να προχωρήσουν σε άσκηση ποινικών διώξεων μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη. Και τώρα αισίως έχουμε μπει στον Φεβρουάριο!

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις