Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι πατέρας και γιός για διακίνηση μεταναστών

μεταναστών

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ένας 53χρονος πατέρας και ο 20χρονος γιος του, μετά την απολογία τους, για την εμπλοκή τους σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

Οι κατηγορούμενοι, υπήκοοι Βουλγαρίας, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στη Βουλγαρία με ευρωπαϊκό ένταλμα και οδηγήθηκαν ενώπιον της 4ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται ως μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης μεταναστών από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη. Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε σε κοινή επιχείρηση ελληνικής και βουλγαρικής αστυνομίας υπό την αιγίδα της Europol. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαν συλληφθεί τουλάχιστον 35 οδηγοί- διακινητές που μετέφεραν μετανάστες από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκης, σε περισσότερες από 50 διακινήσεις.

πηγή: grtimes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προφυλακίστηκε το 31χρονο μοντέλο με τα φιξάκια κοκαΐνης

Έγκλημα στη Μεσαρά: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος – Χήρα 39χρονου: «Να σαπίσεις στη φυλακή»

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις