Συνήγορος Πισπιρίγκου κατά Όθωνα Παπαδόπουλου: Σειρά εγκλημάτων και πειθαρχικών παραπτωμάτων εις βάρος της πελάτισσας μου

Πάτρα: Με φόντο την υπόθεση δολοφονίας των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο συνήγορος της σε νέα ανακοίνωση αναφέρεται σε “πειθαρχικά παραπτώματα και μια σειρά εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί από την πλευρά του Όθωνα Παπαδόπουλου προς την πρώην εντολέα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όλοι οι συνεργάτες του δικηγορικού μας γραφείου μελετούμε τις γραπτές δηλώσεις και τις εμφανίσεις στην τηλεόραση του πρώην ραδιοφωνικού παραγωγού και νυν δικηγόρου κύριου Όθωνα Παπαδόπουλου, εκ των οποίων αποδεικνύεται η διάπραξη εκ μέρους του σειρά εγκλημάτων και πειθαρχικών παραπτωμάτων εις βάρος της πρώην εντολέα του κυρίας Σ.Π., αλλά και της οικογένειάς της (απιστία, κλπ) και εις βάρος του επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιου Κούγια.
Για τα ως άνω θα στραφούμε τις επόμενες ήμερες, λόγω ιδιαίτερου φόρτου εργασίας, ενώπιον των ποινικών και αστικών Δικαστηρίων και θα γνωστοποιήσουμε την κατάθεση των σχετικών δικογράφων.

Αθήνα, 05.01.2023
Με εκτίμηση και σεβασμό
Οι συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου
Αλέξη Χ. Κούγια

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρευνα της Εισαγγελίας για τα σοβαρά επεισόδια κατά την εκφώνηση απόφασης του ΜΟΔ στην υπόθεση του “trafficking στην Ηλιούπολη”

Λάρισα: Γυναίκα γρονθοκόπησε τον σύζυγό της – Καταδικάστηκε συνολικά σε 21 μήνες φυλάκιση

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις