Πάτρα: Στις 2/6 συζητείται η αγωγή διαζυγίου του Δασκαλάκη κατά της Πισπιρίγκου – Τι επικαλείται

Δασκαλάκης
Μάνος Δασκαλάκης: Αυτό είναι το εξώδικο στην Πισπιρίγκου - Θέλει μόνο τον γκρι φάκελο από το σπίτι

Βαρύ κατηγορώ εξαπολύει μέσω της αγωγής διαζυγίου που κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σε αυτό κάνει αναφορά στο ιστορικό δολοφονίας των τριών παιδιών του (Μαλένας-Ίριδας-Τζωρτζίνας) από την κατηγορούμενη και υποστηρίζει ότι πρέπει να λυθεί η έγγαμη συμβίωση καθώς έχει κλονισθεί από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Δολοφονίες

Στο ιστορικό της αγωγής διαζυγίου ο Δασκαλάκης ουσιαστικά επαναλαμβάνει όλα όσα έχει πει στις καταθέσεις του σχετικά με τους θανάτους-δολοφονίες των τριών παιδιών του. Όπως είχε επισημάνει ο ίδιος δεν ήταν παρών σε κανέναν από τους τρεις θανάτους τους οποίους ένεκα των λαθεμένων αρχικών ιατροδικαστικών γνωματεύσεων απέδωσε σε παθολογικά αίτια και σε σπάνια γονίδια. Ωστόσο μετά την αποκάλυψη για την ύπαρξη κεταμίνης στο αίμα της άτυχης Τζωρτζίνας, την άσκηση δίωξης αλλά και τη σύλληψη της Πισπιρίγκου αντιλήφθηκε ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως παρουσιάζονταν. Σε ότι αφορά την Μαλένα και την Ίριδα ο Δασκαλάκης είχε υποστηρίξει ότι στον θάνατο του 3,5 ετών κοριτσιού έλειπε από το νοσοκομείο και ειδοποιήθηκε αιφνιδίως από την Πισπιρίγκου ενώ σε ότι αφορά τη δολοφονία της Ίριδας ότι βρισκόταν σε κοντινό διαμέρισμα το οποίο καθάριζε και σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκε στο διαμέρισμα της οδού Μπιζανίου.

Εκδίκαση

Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου σε δικαστήρια της Πάτρας. Το δικόγραφο κοινοποιήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις την περασμένη Τρίτη και είναι ενδεικτικό των προθέσεων Δασκαλάκη ο οποίος έχει ήδη προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας για τις δολοφονίες των παιδιών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ανακοίνωση copy paste από την αδερφή και την μητέρα της Πισπιριγκου με ανείπωτες ανακρίβειες

Πάτρα: Τέταρτη μήνυση κατά του Κούγια καταθέτει ο Παπαδόπουλος – Νέα ανακοίνωση

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις