Πάτρα: Τέταρτη μήνυση κατά του Κούγια καταθέτει ο Παπαδόπουλος – Νέα ανακοίνωση

Παπαδόπουλος

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τον Αλέξη Κούγια με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου δίνει την Πέμπτη (29/12) με νέα ανακοίνωσή του ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος.

Στην ανακοίνωσή του η οποία έρχεται ως απάντηση των όσων ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας σε δίκη του ανακοίνωση την Τετάρτη (28/12) μετά τις δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου ότι «αγόρασε την υπόθεση Πισπιρίγκου», ο πρώην συνήγορος της προφυλακισμένης 33χρονης από την Πάτρα κάνει λόγο για «συκοφαντικό παραλήρημα» και προαναγγέλλει την τέταρτη κατά σειρά μήνυση σε βάρος του κ. Κούγια.

Ο Όθων Παπαδόπουλος επιμένει, μάλιστα, στην ανακοίνωση του στην κατηγορία περί «αγοράς» από τον Αλέξη Κούγια αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αντί να ασχολείται με τον χειρισμό της υπόθεσης που έχει αγοράσει, εξακολουθεί να ασχολείται μαζί μου».

Προς απάντηση του από 28-12-2022 δελτίου τύπου του δικηγορικού γραφείου Κούγια θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω τα εξής :

Με λύπη μου βλέπω ότι το συκοφαντικό παραλήρημα συνεχίζεται. Για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί για εμένα του υποβάλλω νέα μήνυση, την τέταρτη κατά σειρά. Για μία ακόμη φορά προσπαθεί αποτυχημένα να με εμπλέξει με συναδέλφους δικηγόρους, δημοσιογράφους, παρουσιάστριες, κατηγορουμένους, υποθέσεις που δεν έχω χειριστεί ποτέ και ούτε ενδιαφέρθηκα ποτέ να αναλάβω, καθώς και ιατροδικαστές, εκ των οποίων άλλους δεν γνωρίζω και άλλους γνωρίζω πολύ καλά, ενώ λασπολογεί κατά τρόπο παραληρηματικό, εμμονικό και επίμονο. Αντί να ασχολείται με τον χειρισμό της υπόθεσης που έχει αγοράσει, εξακολουθεί να ασχολείται μαζί μου. Θα τα πούμε στις δικαστικές αίθουσες.

Πολύ σύντομα.

Αθήνα, 29-12-2022

Με εκτίμηση ΟΘΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις