Παρέμβαση του Πειθαρχικού του ΔΣΑ στην “μάχη” των ποινικολόγων Αλ. Κούγια, Απ. Λύτρα & Οθ. Παπαδόπουλου

ΔΣΑ

Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), Ζήση Κωνσταντίνου προκάλεσε η “μάχη” ποινικολόγων με ανταλλαγή ανακοινώσεων και βαρύτατους χαρακτηρισμούς μεταξύ των γνωστών δικηγόρων Αλέξη Κούγια, Απόστολου Λύτρα (κατ’ αρχήν) και Όθωνα Παπαδόπουλου εν συνεχεία σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dikastiko.gr.

Οι χαρακτηρισμοί αφορούσαν τις υποθέσεις της Πάτρας (όπου υπήρξαν κατά σειρά συνήγοροι υπεράσπισης και οι 3 με τελευταίο τον κ. Κούγια) και της Θεσσαλονίκης με τον πυροβολισμό κατά του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη, με την υπεράσπιση της κατηγορίας να έχει αναλάβει ο κ. Λύτρας και την υπεράσπιση του 34χρονου αστυνομικού, ο Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα υπήρχαν και αναφορές για μηνύσεις που θα υποβληθούν, με πλέον πρόσφατη την Πέμπτη την ανακοίνωση του Όθωνα Παπαδόπουλου για κατάθεση της τέταρτης κατά σειρά μήνυσης σε βάρος του Αλ. Κούγια.

Σε μια από τις ανακοινώσεις ο κ. Λύτρας ζήτησε την παρέμβαση του συλλόγου, όπερ και εγένετο με τον κ. Κωνσταντίνου να διατάσσει πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση και να για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί πειθαρχικά παραπτώματα σύμφωνα με τον κώδικα δικηγόρων. Η έρευνα θα είναι μάλιστα ταχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ανακοίνωση copy paste από την αδερφή και την μητέρα της Πισπιριγκου με ανείπωτες ανακρίβειες

Πάτρα: Τέταρτη μήνυση κατά του Κούγια καταθέτει ο Παπαδόπουλος – Νέα ανακοίνωση

Ο Αλέξης Κούγιας κάνει μήνυση σε Απόστολο Λύτρα και Όθωνα Παπαδόπουλο

Πατρα: Βόμβα Παπαδόπουλου! Ο Κούγιας αγόρασε την υπόθεση Πισπιρίγκου για την αυτοπροβολή του

Λύτρας: Πρέπει να παρέμβει ο δικηγορικός Συλλογος για τον Κουγια

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις