Στον “πάγο” λόγω κορωνοϊού οι αγωγές για την υπόθεση Παντελίδη

Παντελίδη

“Παγώνουν” προς το παρόν οι δικαστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου του δημοφιλή λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Αντίθετα, οι αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών για την υπόθεση ανατρέπουν εντελώς την κυρίαρχη άποψη σχετικά με τη μοιραία εκείνη μέρα και οι εξελίξεις αναμένονταν με “καυτό” ενδιαφέρον.

Η πανδημία όμως είχε για άλλη μια φορά διαφορετική άποψη. Η συζήτηση των πολλών εκατομμυρίων που αφορά τις αγωγές που έχουν καταθέσει οι Φρόσω Κυριακου και η Μίνα Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, η αγωγή της οικογένειας Παντελιδη κατά της Φρόσως Κυριακου, καθώς και η αγωγή της ασφαλιστικής εταιρείας κατά της οικογένειας Παντελίδη, ματαιώθηκε…

Η ανατροπή

Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας, ισχυρίστηκε ότι στο σπίτι όπου βρισκόταν ο τραγουδιστής τη νύχτα πριν το μοιραίο τροχαίο υπήρχαν 12 -14 άτομα. Ο δικηγόρος τόνισε ότι τα άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι επιβεβαίωσαν ότι ο μοναδικός που συνόδευσε τον τραγουδιστή και τα δύο κορίτσια στο  αυτοκίνητο ήταν ο νέος μάρτυρας που κατέθεσε στην υπόθεση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Παντελίδη: «Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω» – Όλη η κατάθεση!


Ο κύριος Λύτρας εξέφρασε την απορία του πώς είναι δυνατόν η εισαγγελία και οι αστυνομικές αρχές δεν ασχολήθηκαν με ποιούς βρισκόταν ο Παντελίδης τη βραδιά πριν το τροχαίο.

Ο ίδιος είπε ότι ήλθαν στα χέρια του φωτογραφίες που είχαν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και εντόπισε κάποια άτομα από εκείνη τη νύχτα. Παρότρυνε μάλιστα τους μάρτυρες να πάνε να καταθέσουν. “Εγώ έδωσα πρώτα τα στοιχεία στον Εισαγγελέα και μετά αυτός κάλεσε τους μάρτυρες” τόνισε. Ο κ.Λύτρας είπε ότι ο συγκεκριμένος αυτόπτης μάρτυρας δεν εργαζόταν ως σερβιτόρος στο συγκεκριμένο σπίτι.

Οπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη ο 50χρονος μάρτυρας κατέθεσε ότι ο άτυχος καλλιτέχνης είχε πιει τόσο πολύ που ήταν αδύνατο να οδηγήσει και να ήθελε. Έπεσε μάλιστα ,πήγε να τον σηκώσει και τον έβαλε στην πλευρά του συνοδηγού. Το τζιπ του τραγουδιστή οδήγησε η Φρόσω Κυριάκου.

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις