Αποκλειστικό: Φρόσω Κυριάκου – Ετοιμάζει μήνυση κατά του φερόμενου ως αυτόπτη μάρτυρα

Παντελίδης

Στην αντεπίθεση περνάει η Φρόσω Κυριάκου η οποία κατονομάστηκε από τον φερόμενο ως αυτόπτη μάρτυρα ως οδηγός του μοιραίου τζιπ στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr, η νεαρή κοπέλα έχει ήδη κληθεί, την Τρίτη, από την πταισματοδίκη Αθηνών η οποία διενεργεί την προκαταρκτική προκειμένου να καταθέσει. Στο προσεχές διάστημα, αναμένεται να στραφεί και νομικά εναντίον του 50χρονου, ο οποίος εμφανίστηκε πέντε χρόνια μετά και κατέθεσε ότι τη μοιραία νύχτα συνόδευσε τον Παντελίδη, την Κυριάκου και την Αρναούτη μέχρι το αυτοκίνητο καθώς και ότι στο κάθισμα του οδηγού κάθισε η Κυριακου.

Οι αγωγές

Στο μεταξύ σήμερα ματαιώθηκε, ένεκα κορωνοϊου, η συζήτηση των πολλών εκατομμυρίων που αφορά τις αγωγές που έχουν καταθέσει οι Φρόσω Κυριακου και η Μίνα Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, η αγωγή της οικογένειας Παντελιδη κατά της Φρόσως Κυριακου και η αγωγή της ασφαλιστικής εταιρείας κατά της οικογένειας Παντελίδη.

Πρόκειται για μια υπόθεση που “αναζωπυρώθηκε” μετά τις νέες αποκαλύψεις για το ποιός φέρεται να ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, από τη νέα κατάθεση της 3ης Δεκεμβρίου, αλλά και από τα αποτελέσματα της εξέτασης του γενετικού υλικού που βρέθηκε στο τιμόνι.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, είχε αποκαλύψει στην τηλεόραση του Epsilon τον Οκτώβριο του 2017 πως οι εισαγγελικές Αρχές είχαν αρχειοθετήσει την υπόθεση καθώς είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οδηγός του μαύρου τζιπ ήταν ο ίδιος ο Παντελής Παντελίδης. Η οικογένεια Παντελίδη είχε προσφύγει, με άλλους νομικούς παραστάτες τότε, κατά της εισαγγελικής πράξης, χωρίς όμως να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα για την αρχειοθέτηση.

Κι όμως, τελικά αυτή η υπόθεση έμελε να βγει από το αρχείο και πλέον αναμένεται να παρακολουθήσουμε τη μάχη… των αγωγών, μέσα από την οποία περιμένουμε να μάθουμε τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες άφησε την τελευταία του πνοή ο Παντελής Παντελίδης.

  • Μην χάσετε την “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” που κυκλοφορεί την Κυριακή
  • Γίνε συνδρομητής στο έντυπο “ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ” και μάθε πως θα το παραλαμβάνεις στο γραφείο ή το σπίτι σου. Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις