Στον ανακριτή ο 48χρονος εκπαιδευτικός που παρενοχλούσε ανήλικες μαθήτριές του

Καραμανδάνειου

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο δάσκαλος που υπηρετεί σε δημοτικό σχολείο δήμου της Νοτιοανατολικής Αττικής προκειμένου απολογηθεί

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δραστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, αλλά και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικης ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο 48χρονος και πατέρας δυο παιδιών προανακριτικά έχει αναπτύξει έναν απίστευτο ισχυρισμό, ότι δηλαδή παρενοχλούσε διαδικτυακά τις μαθήτριες του για εκπαιδευτικούς λόγους!

Ο δάσκαλος σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής συνελήφθη ύστερα από καταγγελίες γονέων για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικες μαθήτριες κάτω των 10 ετών. Η απίστευτη ιστορία για τον δάσκαλο έγινε γνωστή όταν οι τρεις μαθήτριες αποφάσισαν να μιλήσουν και να ενημερώσουν τους γονείς τους για την παρενόχληση με μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Οι καταγγελίες έγιναν γνωστές την προηγούμενη εβδομάδα και αυτομάτως δόθηκε εντολή από το υπουργείο Παιδείας προκειμένου ο δάσκαλος να μην ξαναμπεί στην τάξη. ο δάσκαλος να μην ξαναμπεί στην τάξη.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το laptop και το κινητό τηλέφωνο του δασκάλου, ενώ από το σπίτι του πήραν και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, για να εξετάσουν πότε ακριβώς ο δάσκαλος έστελνε τα μηνύματα στις ανήλικες μαθήτριες, χρησιμοποιώντας διαδικτυακές εφαρμογές όπως το messenger, το Viber αλλά και το Skype.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο φως της δημοσιότητας ένα από τα μηνύματα του 55χρονου δασκάλου στην ανήλικη μαθήτρια…

Η συνάντηση (Κυριακάτικα) Τσορπατζόγλου-Τσιρώνη και Τζίβα!

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις