Στο φως της δημοσιότητας ένα από τα μηνύματα του 55χρονου δασκάλου στην ανήλικη μαθήτρια δημοτικού

καθηγητής

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο δάσκαλος δημοτικού σχολείου του Δήμου Σαρωνικού, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του.

Ο 55χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου σε παραλιακό δήμο της νοτιοανατολικής Αττικής φέρεται να έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε τρεις μαθήτριες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εν λόγω δάσκαλος, με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, είναι και ο ίδιος πατέρας μαθήτριας 4ης Δημοτικού. Μετά τις καταγγελίες των γονιών των τριών μαθητριών, ο δάσκαλος συνελήφθη στο σπίτι του.

Η αντίδραση μίας μαθήτριας στο μήνυμα που της έστειλε ο 55χρονος δάσκαλος και όσα φέρεται να ανέφερε στην απολογία του.

Μόνο ως τρομακτικές μπορεί να χαρακτηριστούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 55χρονο δάσκαλο δημοτικού σχολείου σε παραλιακό δήμο της νοτιοανατολικής Αττικής.

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος δάσκαλος έχει συλληφθεί σπίτι του από την υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής για σεξουαλική παρενόχληση, καθώς φέρεται να έστελνε μηνύματα στις μαθήτριές του που τα μετέφεραν στους γονείς τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο παρακάτω διάλογος που έγινε μέσω Viber με ένα μικρό κορίτσι…

Είσαι πολύ ωραίο κορίτσι
Τι είναι αυτά που λέτε κύριε… (το όνομα του δασκάλου);
Μη με λες κύριο, με σκοτώνεις…

Σχηματίστηκε δικογραφία

Την υπόθεση ανέλαβε η υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του και σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Η δράση του 55χρονου αποκαλύφθηκε όταν οι μαθήτριες έδειξαν τα αδιανόητα μηνύματα του δασκάλου τους σε συμμαθητές τους. Κάποια από τα παιδιά που είδαν τα SMS το μετέφεραν στους γονείς τους. Μάλιστα, φέρεται να έχει υπάρξει αντίδραση ενός πατέρα εις βάρος του.

Η απολογία του

Αυτό όμως που σύμφωνα με το Newsit.gr προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι τα όσα υποστήριξε στην κατάθεσή του,ο 55χρονος δάσκαλος όταν και είπε ότι προέβη σε αυτές τις κινήσεις, προκειμένου να βοηθήσει την διαπαιδαγώγηση των κοριτσιών.

Οι κατηγορίες που του απήγγειλε ο εισαγγελέας είναι για κατάχρηση και για ασελγείς πράξεις σε ανήλικες που δεν έχουν κλείσει τα 15 έτη, μέσω διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Τα άγνωστα SMS Καλογρίτσα-Παππά: Το ραντεβού στου Αρβανίτη με τον «αρχηγό» και μετοχές 17% στον Αρτεμίου

Ο ντίλερ-πορνοστάρ και τα VIP σαλόνια

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις