Στο πλευρό του Π. Κουσουλού ο δικηγόρος Άγης Τάτσης: “Η δίωξη αυτή του δημοσιογράφου είναι βέβαιο, ότι θα προκαλέσει πανευρωπαϊκές αντιδράσεις και…”

Τάτσης

Το κύμα συμπαράστασης προς τον εκδότη και δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό συνεχίζεται αμείωτο. Μάλιστα σε ανάρτηση του καταπέλτη για την επιχείρηση σύλληψης του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού γράφει ο δικηγόρος κ. Άγης Τάτσης:

O κ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, παρήγγειλε την σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία του δημοσιογράφου Πέτρος Κουσουλός, για άρθρο που δημοσίευσε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ που εκδίδει ! Εγκαλείται ο δημοσιογράφος ότι δημοσίευσε απόρρητα στοιχεία, δηλαδή έκθεση από παρακολούθηση πολιτικών προσώπων που έκανε η ΕΥΠ !
Ας τους εξηγήσει κάποιος, ότι είναι καθήκον του δημοσιογράφου να ενημερώνει την κοινή γνώμη, ιδίως για θέματα που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας ευαίσθητων κρατικών φορέων.
Η δίωξη αυτή του δημοσιογράφου είναι βέβαιο, ότι αφενός μεν θα προκαλέσει πανευρωπαϊκές αντιδράσεις, αλλά κι αφετέρου θα κατακρημνίσει έτι περαιτέρω, θέση της Ελλάδος στο μαύρο κατάλογο των χωρών στις οποίες επιβάλλονται περιορισμοί στην ελευθερία του Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταπέλτης ο δικηγόρος Αντ. Ξυλουργίδης για την υπόθεση του Π. Κουσουλού: “Οι δημοσιογράφοι που ερευνούν στην Ελλάδα ή δολοφονούνται ή διώκονται έως ότου λυγίσουν και σιωπήσουν”

Επιχείρηση σύλληψης του Πέτρου Κουσουλου για τις παρακολουθήσεις επι ΣΥΡΙΖΑ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις