Καταπέλτης ο δικηγόρος Αντ. Ξυλουργίδης για την υπόθεση του Π. Κουσουλού: “Οι δημοσιογράφοι που ερευνούν στην Ελλάδα ή δολοφονούνται ή διώκονται έως ότου λυγίσουν και σιωπήσουν”

ξυλουργίδης

Με μια ανάρτηση καταπέλτη ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης αναφέρεται με σκληρές αλήθειες για το τι συμβαίνει την Ελλάδα και για το πως ονομάζουν την υποκλοπή “επισύνδεση”, για το πως υποτιμούν τον κόσμο, διερωτάται αν “Υπάρχει απόρρητο σε έκνομες ενέργειες;” και συνεχίζει την ανάρτηση του με μια πρόταση που συγκλονίζει. “Άλλωστε όπως μας διδάσκει η πρόσφατη ελληνική ιστορία, οι δημοσιογράφοι που ερευνούν στην Ελλάδα ή δολοφονούνται ή διώκονται έως ότου λυγίσουν και σιωπήσουν”… Ποιος μπορεί να διαφωνήσεις με αυτό;

Η ανάρτηση του Αντώνη Ξυλουργίδη
Η Ελληνική Πολιτεία απειλείται από παράγοντες που υπηρετούν κατά καιρούς σε θέσεις ευθύνης, ενώ δυστυχώς όταν θίγεται το υψηλό στάτους της δημόσιας ζωής τους που επηρεάζει τον ιδιωτικό βίο δεκάδων ανθρώπων το αποτιμούν αρνητικά και αντιδρούν.Ο υδείς πολιτικός δικαιούται να προβαίνει σε έκνομες ενέργειες για να συγκαλύψει ή να ελέγξει αντιπάλους και συνεργάτες του. Το ονομάζουν «επισύνδεση» και όχι υποκλοπή, λένε ότι φερει την έγκριση εισαγγελικού λειτουργού, μας υποτιμούσαν και μας υποτιμούν. Το παιχνίδι παίζεται με σκληρούς όρους και υπάρχει διακομματική ευθύνη. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη .Ο Πέτρος Κουσουλός δημοσίευσε πληροφορίες απο τις οποίες προκύπτουν παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων συνεργατών του τέως ΠΘ. Γιατί ενοχλούνται οι ιθύνοντες του ΑΠ;Η φράση «όλα στο φως» δεν μπορεί να είναι ευφυολόγημα ούτε κατά το δοκούν αυτοσκοπός.Οι ανέλεγκτες αυτές ενέργειες δεν επιδέχονται ούτε δημοσιογραφικής έρευνας; Υπαρχει απόρρητο σε έκνομες ενέργειες;
Ας διώξουν λοιπόν τον Κουσουλό και όποιον δεν υπηρετεί συμφέροντα εκτελώντας διατεταγμένες υπηρεσίες. Η υποκρισία περισσεύει. Η εικόνα των περισσότερων πολιτικών μας τρομάζει και το κυνήγι των ελαχίστων δημοσιογράφων που υπηρετούν ερευνητική δημοσιογραφία, μας βεβαιώνει για το τι συμβαίνει. Αθλιότητες. Άλλωστε όπως μας διδάσκει η πρόσφατη ελληνική ιστορία, οι δημοσιογράφοι που ερευνούν στην Ελλάδα ή δολοφονούνται ή διώκονται έως ότου λυγίσουν και σιωπήσουν.
Δείτε την ανάρτηση του:
Ξυλουργίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιχείρηση σύλληψης του Πέτρου Κουσουλου για τις παρακολουθήσεις επι ΣΥΡΙΖΑ

Ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση απέδωσε ο Εισαγγελέας σε βάρος του δράστη της δολοφονίας στην Κυψέλη

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις