Στο αρχείο η υπόθεση Παντελίδη – Αποζημιώσεις για δυσφήμιση θα διεκδικήσουν οι δύο γυναίκες – Τι λένε οι δικηγόροι τους(video)

Τροχαίο Παντελίδη

Στο αρχείο οδηγήθηκε οριστικά η υπόθεση Παντελίδη καθώς απορρίφθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα η κατάθεση του νέου μάρτυρα. Ο 50χρονος μετά από πέντε χρόνια υποστήριξε ότι ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης κάθισε στη θέση του συνοδηγού και ότι οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριάκου. Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της Φρόσως Κυριάκου και της Μίνας Αρναούτη μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” ανέφεραν ότι οριστικά η εισαγγελική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το μοιραίο τζιπ οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης και τα δύο κορίτσια ήταν συνεπιβάτιδες. Οι ίδιοι εξήγησαν το γιατί μήνυσαν τον 50χρονο “όψιμο” μάρτυρα και τόνισαν ότι οι πελάτισσες τους θα διεκδικήσουν χρηματικές αποζημιώσεις για δυσφήμιση.


Σχετικό άρθρο: «Ο Παντελίδης τρέκλιζε, εγώ τον έβαλα στη θέση του συνοδηγού»


Δικηγόρος Φρόσως Κυριάκου : “Δυσφήμησαν την πελάτισσα μου – περνάει δύσκολα”  

Ο Χρήστος Άσπρος δικηγόρος της Φρόσως Κυριάκου είπε ότι από την πρώτη στιγμή “δέχθηκε πυρά”. Από την οικογένεια Παντελίδη , τους θαυμαστές του τραγουδιστή και πολλά ΜΜΕ. Τόνισε ότι μετά την “εμφάνιση” του νέου “μάρτυρα” ανασύρθηκε η υπόθεση και η πελάτισσα του ξαναέγινε στόχος. Όπως είπε πέρασε και περνάει δύσκολα. Επισήμανε μάλιστα ότι ο μάρτυρας θα κληθεί να εξηγήσει γιατί προσήλθε με τόσο μεγάλη καθυστέρηση όταν θα εκδικαστεί η μήνυση που του έχουν υποβάλλει.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων

«Σχετικά με την υπόθεση των εντολέων μας κ.κ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ και ΜΥΡΣΙΝΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗ, την οποία χειριζόμαστε τα τελευταία 5 έτη, είμαστε υποχρεωμένοι να εκδώσουμε το παρόν δελτίο τύπου προκειμένου να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της.

1. Για την υπόθεση, αυτή, θυμίζουμε ότι είχαν εκδοθεί 2 εισαγγελικές διατάξεις που είχαν απορρίψει όλα τα στοιχεία των μηνυτών μας, και είχαν καταλήξει ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο θανών Παντελής Παντελίδης.

2. Κατόπιν αίτησης των μηνυτών μας, μετά σχεδόν 5 έτη από το συμβάν ανεσύρθη η υπόθεση από το αρχείο και αξιολογήθηκε μαζί με τα λοιπά αποδεικτικά στοιχεία η κατάθεση ενός όψιμου μάρτυρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οδηγός στο μοιραίο τζιπ ήταν η Φρόσω Κυριάκου.

3. Κατόπιν των εκτενών και αναλυτικών εγγράφων εξηγήσεών μας προς τον Κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο ως άνω μάρτυς χαρακτηρίστηκε «όψιμος» και ότι η μαρτυρία του δεν συνάδει με το λοιπό αποδεικτικό υλικό και απερρίφθη εκ νέου η έγκληση των μηνυτών μας, δεχόμενος ο Κ Εισαγγελέας ότι οδηγός ήταν ο Θανών Παντελής Παντελίδης.

4. Κατόπιν προσφυγής των μηνυτών μας στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι η διάταξη αυτή του Κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ήταν εσφαλμένη, εξεδόθη εν τέλει νέα διάταξη από την Κ Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, η οποία απέρριψε την προσφυγή των μηνυτών μας και κατάληξε στο συμπέρασμα ότι οδηγός ήταν ο Θανών Παντελής Παντελίδης.


Σχετικό άρθρο: Νέο υπόμνημα από την πλευρά Παντελίδη στον εισαγγελέα- Τι θα αναφέρει


5. Ήδη δηλαδή, στα 5 αυτά έτη, έχουν επιληφθεί της υπόθεσης αυτής 3 διαφορετικοί Εισαγγελείς, οι οποίοι έχουν εκδώσει 4 Εισαγγελικές διατάξεις, με τις οποίες κατέληξαν βάσει επιστημονικών συμπερασμάτων και μαρτυριών ότι οδηγός ήταν ο θανών Παντελής Παντελίδης, μη υπαρχόντων ενδείξεων καν για την παραπομπή των εντολέων μας στο ακροατήριο.

6. Σήμερα εκκρεμούν στην δικαιοσύνη οι αγωγές αποζημίωσης μας εκ του τροχαίου ατυχήματος καθώς και οι μηνύσεις που έχουμε υποβάλλει εναντίον των μαρτύρων που κατέθεσαν όψιμα στην υπόθεση αυτή, και οι οποίες θα αχθούν μέχρι την τελική ποινική καταδίκη τους, ενώ είναι σαφές ότι θ ασκηθούν και αγωγές αποζημίωσης εναντίον όσων μας έχουν δυσφημήσει μέχρι σήμερα, προσβάλλοντας βάναυσα την τιμή και υπόληψη των εντολέων μας.


Σχετικό άρθρο: Τροχαίο Παντελίδη: Στην αντεπίθεση Κυριάκου και Αρναούτη με μηνύσεις στους δυο μάρτυρες


7. Θυμίζουμε τέλος, ότι η δικαιοσύνη είναι κριτής κάθε υπόθεσης, η οποία έχει πλήρη γνώση της κάθε δικογραφίας και κανείς άλλος.

ΑΘΗΝΑ 18/1/2021

ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΣΠΡΟΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΛΕΤΤΗΣ».

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις