Στη ΓΑΔΑ ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μαζί με τη μητέρα του – «Εισροή χρημάτων στον Άλλο Άνθρωπο δεν υπάρχει»

ανθρώπου

Στη ΓΑΔΑ κλήθηκε να εμφανιστεί το πρωί της Τρίτης 18/6 ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος προκειμένου να παραλάβει τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» που ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα για το πως είναι τα πράγματα σήμερα στην κοινωνική κουζίνα μετά το σάλο.

«Με κάλεσαν να έρθω στη ΓΑΔΑ για να πάρω τη δικογραφία και να δούμε γιατί μας κατηγορούν. Απ’ ό,τι είδα, δεν έχει βγει κάποιος να μου κάνει μήνυση, μέχρι στιγμής είναι αυτά για την οποία με κατηγορεί η Αρχή Οικονομικού Εγκλήματος. Δε μας κάνανε έξωση, λήγει το συμβόλαιο τέλος Ιουλίου, έχουμε βρει ήδη άλλο χώρο, συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε καθημερινά μέχρι και σήμερα.

Εισροή χρημάτων στον Άλλο Άνθρωπο δεν υπάρχει, όχι μόνο λόγω αυτού το προβλήματος που έχει προκύψει αλλά και γιατί δεν υπάρχουν λογαριασμοί να βάλει ο κόσμος χρήματα. Είναι πολύ απλό. Ο κόσμος δεν έρχεται πλέον να δώσει χρήματα έτσι. Δε βγαίνουμε οικονομικά.

Έχουμε καταφέρει να μη χρωστάμε ενοίκια και νερό, χρωστάμε όμως το ρεύμα το οποίο δεν μπορέσαμε να πληρώσουμε γιατί έχουν κλειδώσει οι λογαριασμοί. Η μητέρα μου ήρθε σήμερα μαζί μου γιατί την καλέσανε και εκείνη. Είναι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης κι αυτή» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίκη Πισπιρίγκου: Καταθέτουν σήμερα η μητέρα και ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου

Λύτρας: Σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας προχώρησε η σύζυγος του – Άγνωστες λεπτομέρειες του θρίλερ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις