Προανακριτική για Γ. Παππά: Αναβολή εξέτασης μάρτυρα λόγω τεστ κορωνοϊού

Κώδικα

Αδυναμία προσελεύσεως λόγω covid – 19 δήλωσε προς την προανακριτική της Βουλής ο κ. Κυριάκος Τόμπρας του οποίου η εξέταση είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη 13 Απριλίου. Με επιστολή προς το προεδρείο της επιτροπής δηλώνει ότι την Δευτέρα θα πραγματοποιήσει επαναληπτικό μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, υποστηρίζει ότι το αποτέλεσμα θα βγει μετά από 48 ώρες και δηλώνει πως θα είναι διαθέσιμος για εξέταση από την Πέμπτη και μετά εφόσον βέβαια υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα.

Πάντως η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αναμένεται να ανατρέψει τους σχεδιασμούς της προανακριτικής να ξεκινήσει τις καταθέσεις από τον συγκεκριμένο μάρτυρα από τον οποίο προσδοκά να λάβει συγκεκριμένα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξέταση του κεντρικού προσώπου το οποίο δεν είναι άλλο από τον γνωστό εργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει παρέμβαση από την επιτροπή ώστε ο κ. Τόμπρας να κάνει το τεστ σε δημόσια δομή ώστε τα αποτελέσματα να βγουν ταχύτερα μιας και το διάστημα των 48ωρών τους ήχησε… υπερβολικό.

Υπενθυμίζεται πως ο κ Τόμπρας μεσολάβησε προκειμένου να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στους Χρήστο Καλογρίτσα και CCC. Ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγους μήνες και στο ερώτημα αν ο κ. Καλογρίτσας τον ενημέρωσε πως πισω από τα σχέδια δημιουργίας τηλεοπτικού σταθμού ήταν ο Νίκος Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ είπε «αυτό το ήξερε όλη η Ελλάδα, ότι ενεργούσε για λογαριασμό του Μαξίμου. Και να μου έλεγε κάτι αντίθετο, δεν θα το πίστευα».

πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις