Πετράλωνα: Οι αντιφατικές καταθέσεις της μεγάλης κόρης

Νέα στοιχεία «φωτιά» για την κακοποίηση που καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν τα τρία παιδιά στα Πετράλωνα από τον πατέρα τους και άλλα άτομα είναι στη διάθεση των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ αυτών είναι και φωτογραφίες οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή των παιδιών.

Του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗ


Πετράλωνα: «Φοβόμουν για τη ζωή μας. Έπρεπε να προστατέψω εμένα και τα αδέλφια μου»


Η μεγαλύτερη κόρη από τα τρία αδέλφια έδωσε μια «μαραθώνια» κατάθεση την Τετάρτη στη ΓΑΔΑ, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που έχει διατάξει ο εισαγγελέας για τη μήνυση που έχει καταθέσει μαζί με τον 17χρονο αδελφό της σε βάρος της μητέρας τους.
Τα δύο παιδιά την κατηγορούν για συγκάλυψη της δράσης του πατέρα τους, τον οποίο έχουν καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση. Η 22χρονη σήμερα κοπέλα μίλησε για όλα στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Στις σχεδόν 4,5 ώρες που διήρκεσε η κατάθεσή της φέρεται να υποστήριξε ότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα και άλλα άτομα. Τόνισε ότι η μητέρα της είχε μια… ψεύτικη συμπεριφορά και την κατηγόρησε ότι γνώριζε και έλεγε… παραμύθια σε όλους, αποκρύπτοντας την αλήθεια.
Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας κλήθηκε να απαντήσει σε μια μακροσκελή λίστα ερωτήσεων του ανακριτή, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν επικεντρωμένες στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μιλήσει τώρα για τα όσα βίωσε και συνέβαιναν μέσα στο σπίτι όπου ζούσε – και κυρίως γιατί αποφάσισε να καταγγείλει αυτήν τη χρονική στιγμή τη μητέρα της.
Ερωτήθηκε μάλιστα γιατί όταν ο τότε 13χρονος αδελφός της πήγε το 2017 και κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα τους, τον θείο τους και από άλλα άτομα, η ίδια δεν υποστήριξε τα λεγόμενά του, αν και ήταν σε ηλικία που μπορούσε να αντιληφθεί τη σοβαρότητα των καταγγελιών.

 

Η 22χρονη κοπέλα, που τότε ήταν 17 ετών, απάντησε ότι δεν υποστήριξε τις καταγγελίες επειδή η ίδια και ο αδελφός της δέχονταν απειλές για τη ζωή τους από τον πατέρα τους αλλά και από πολύ στενό συγγενικό τους πρόσωπο. «Φοβόμουν για τη ζωή μας. Έπρεπε να προστατέψω εμένα και τα αδέλφια μου» είπε. Η ίδια πρόσθεσε ότι τώρα αισθάνεται δυνατή και έτοιμη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη περιέγραψε λεπτομερώς περιστατικά που αφορούσαν την ίδια και τα δύο μικρότερα αδέλφια της. Έδωσε μάλιστα και συγκεκριμένες ημερομηνίες. Αναφέρθηκε ακόμα σε φωτογραφίες που αποτύπωναν «ιδιαίτερες στιγμές» των παιδιών, τις οποίες κατήγγειλε ότι τραβούσε η μητέρα.
Τέλος, υποστήριξε ότι ο πατέρας της, ενώ ήταν ανήλικη, την πήγαινε στο σπίτι φιλικού ζευγαριού και ασελγούσαν πάνω της. Μετά την 22χρονη αναμένεται να κληθούν για κατάθεση ο 17χρονος και όλα τα άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

«Είμασταν
απόμακροι»

Η 22χρονη αρχικά είχε πει ότι δεν ήξερε και δεν είχε δει κάτι. Γνώριζε μόνον όσα της είχαν πει η μητέρα της και ο συγγραφέας – ποιητής – δάσκαλος του αδερφού της Χρίστος Κρεμνιώτης. Σε ερώτηση μάλιστα για το αν την είχε αγγίξει πονηρά ο πατέρας της είχε απαντήσει «όχι».
Μετά από δύο χρόνια όμως, στη δεύτερη κατάθεσή της, είπε πως ο πατέρας της μαζί με μια υπάλληλό του και τον σύζυγό της την άγγιζαν πονηρά, ενώ σε τρίτη κατάθεση, πέντε μήνες μετά, ανέφερε και την ύπαρξη όπλου.

Α΄ κατάθεση
9/10/2018
«Παλιά, όταν ήμουν πιο μικρή με τη μητέρα μου δεν είχαμε καλές σχέσεις, επειδή όταν πήγαινα Στ΄ Δημοτικού είχα βρει σε μια ντουλάπα ένα κινητό που είχε κρυμμένο και είχα διαβάσει κάποια ερωτικά μηνύματα που είχε από δύο επαφές και δεν της μιλούσα. Βασικά δεν την εμπιστευόμουν μετά από αυτά που είχα ανακαλύψει. Τώρα έχουν ψιλοβελτιωθεί οι σχέσεις μας και της έχω εμπιστοσύνη.
Με τη μικρή μου αδελφή έχουμε αρκετά καλές σχέσεις. Με τον αδελφό μου είμαστε απόμακροι. Από παλιά δεν είχαμε κάποια σχέση γιατί τον ζήλευα όταν ήταν μικρός.
Γενικά όταν ήταν μικρός του είχα κάνει διάφορα, για τα οποία έχω τύψεις τώρα που τα σκέφτομαι. Κάποιες φορές έτρωγα διάφορα φαγητά και έκρυβα τα σακουλάκια στο συρτάρι του για να τον κατηγορήσουν και να τον μαλώσουν. Δύο φορές είχα πιει όλο το σιρόπι από το μπουκαλάκι του Πονστάν επειδή με πονούσε το κεφάλι μου και είχα πει ότι το έκανε ο (σ.σ. αδελφός της). Τη μία φορά τον είχαν πάει στο νοσοκομείο και του έκαναν πλύση στομάχου και την άλλη φορά τον έβαλαν και έκανε εμετό. Τώρα που μεγάλωσε πάλι είμαστε απόμακροι, αλλά θα πούμε μια – δυο κουβέντες στο σπίτι».

Αναφερόμενη τότε (2018) στις καταγγελίες είπε:
«Εμένα μου τα έχει πει η μαμά και ο Χρίστος ο Κρεμνιώτης, που του τα έχει πει ο αδελφός μου. Μου είπε λοιπόν ότι … τον κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρας μου μαζί με κάτι άλλα άτομα. Όταν εγώ με τη μητέρα μου και την αδελφή μου φεύγαμε από το σπίτι και ο (αδελφός …) έμενε στο σπίτι με τον μπαμπά, ο μπαμπάς έφερνε διάφορα άτομα, Πακιστανούς και Έλληνες νομίζω, και μεταξύ τους υπήρχε σεξουαλική πράξη. Επίσης απ’ ό,τι μου έχουν πει, ο πατέρας μου πείραζε τη μικρή στα γεννητικά της όργανα. Επίσης ξέρω ότι ο πατέρας μου ήθελε να βγάλει από τη μέση τη μητέρα μου. Αυτό το ξέρω γιατί το είχα ακούσει με τα αυτιά μου. Μία ημέρα που είχα πάει με τον μπαμπά στο σπίτι της φίλης του της Σ.Μ., τους είχα ακούσει να λένε ‘‘πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ξεφορτωθούμε τη Μ.’’. Εγώ κατάλαβα ότι ήθελαν να της κάνουν κακό.

-Ποια είναι η Σ.Μ.;
-Είναι μια γυναίκα που την είχαμε υπάλληλο … στα Πετράλωνα και έκανε παρέα με τον μπαμπά. Είχα πάει 2-3 φορές σπίτι και 1-2 φορές είχε έρθει μαζί και ο (…). Εκεί όταν πήγαινα σπίτι της καθόμουν στο σαλόνι και περίμενα, δεν έκανα τίποτα και ο μπαμπάς καθόταν στο μπαλκόνι μαζί της και μιλούσαν».

«Στην αρχή αμφέβαλα για τον Κρεμνιώτη,μετά όχι…»

Η ανακρίτρια ρώτησε το κορίτσι ποιος είναι ο Χρίστος Κρεμνιώτης και πώς τον γνώρισε:
«Τον βλέπαμε συχνά στην καφετέρια και σιγά σιγά γνωριστήκαμε. Δεν θυμάμαι τι είχε γίνει ακριβώς, αλλά γνωρίστηκε πρώτα με τον αδελφό μου και μετά με εμένα. Στη συνέχεια τον γνώρισε και η μητέρα μου και ξεκινήσαμε και μιλούσαμε για διάφορα πράγματα. Μετά προσφέρθηκε να κάνει κάποια μαθήματα στον αδελφό μου για να τον βοηθήσει με το σχολείο. Στην αρχή είχα κάποιες αμφιβολίες γι’ αυτόν και για ποιο λόγο μπήκε στην οικογένειά μας, αλλά μετά άρχισε να κάνει μαθήματα και σε εμένα για να με βοηθήσει στο σχολείο και συγκεκριμένα στην Ιστορία. Πλέον έχουμε πολύ καλή σχέση, συζητάμε διάφορα πράγματα που με απασχολούν και με βοηθάει εάν χρειαστώ κάτι. Με τον αδελφό μου έχει καλύτερη σχέση. Πηγαίνουν βόλτες και έρχεται καμιά φορά στο σπίτι…».

Ερωτώμενη για τη σεξουαλική κακοποίηση που κατήγγειλε ο αδελφός της, η κοπέλα είπε:
«Αυτά γίνονταν στο σπίτι μας όταν πήγαινα γυμνάσιο, δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, μου είπαν όμως ότι γίνονταν αρκετό καιρό. Όταν λείπαμε δηλαδή τα απογεύματα με τη μαμά και τη μικρή, ο μπαμπάς έφερνε διάφορα άτομα στο σπίτι και υπήρχε σεξουαλική επαφή μεταξύ τους. Υπήρχαν και κάποιες γυναίκες και έκαναν όλοι μαζί σεξ. Όταν ο μπαμπάς καλούσε δηλαδή τα άτομα αυτά, τον αδελφό μου δεν τον κακοποιούσε ο μπαμπάς. Τον έκλειναν μέσα σε ένα δωμάτιο. Απ’ ό,τι έχω καταλάβει από αυτά που μου είπαν, τον βίαζε ο πατέρας μου όταν ήταν μόνοι τους στο σπίτι. Οι υπόλοιποι έκαναν ό,τι έκαναν μεταξύ τους και με τον πατέρα μου. Θυμάμαι επίσης ότι μου είπαν πως αυτοί ουρούσαν ο ένας τον άλλον. Επίσης μου είπαν ότι ο μπαμπάς πετούσε τον αδελφό μου στον τοίχο και τον βαρούσε. Εγώ δεν είχα δει ποτέ τίποτα, ούτε είχα καταλάβει ότι γίνονταν όλα αυτά στο σπίτι μας. Θυμάμαι μια περίοδο όμως, ίσως όταν ο (αδελφός της…) πήγαινε Δ΄ Δημοτικού, που είχε κάτι μελανιές στα πόδια του και όταν τον ρωτούσαμε πώς τις έπαθε, μας έλεγε ότι έπεσε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην εργαζόμενος σε δομή της ΜΚΟ κατέθεσε στην Εισαγγελία Ανηλίκων

Δίκη Φιλιππίδη: “Θα σε καταστρέψω, θα με βρεις μπροστά σου…. Την έπαιρνε τηλέφωνο και την απειλούσε, της μίλαγε με χυδαίες εκφράσεις…”

 


-Είχες δει ποτέ κάποιο άτομο από αυτά που καλούσε ο πατέρας σου στο σπίτι;
-Όχι, δεν είχα δει ποτέ κανέναν. Ούτε το καταλαβαίναμε ότι γινόταν τόσο καιρό γιατί μετά το σπίτι το είχαν μαζέψει.

-Είχε παραπονεθεί ποτέ ο αδελφός σου ότι του συνέβαιναν αυτά τα πράγματα που μας περιγράφεις ή κάποια από όλα αυτά;
-Όχι, δεν μας είχε πει ποτέ κάτι. Μας το είπε πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ο μπαμπάς είχε ήδη φύγει από το σπίτι.

-Προηγουμένως μας είπες ότι τη μικρή σου αδελφή την πείραζε στα γεννητικά της όργανα. Με ποιον τρόπο;
-Μου είπαν μόνο ότι την πίεζε με το χέρι του στα γεννητικά της όργανα. Θυμάμαι πριν δύο χρόνια, που η (αδελφή της…) παραπονιόταν συχνά ότι την πονούσαν τα γεννητικά της όργανα και ο ποπός της. Η μαμά την έπλενε με ζεστό νερό και της έβαζε ένα σαπούνι ειδικό για την ευαίσθητη περιοχή. Αν δεν κάνω λάθος την είχαμε πάει στον γιατρό και νομίζω δεν είχε βρει κάτι που την εξέτασε. Δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί μου είπαν αυτά τα πράγματα που σας λέω ότι έκανε ο (…) και δεν ρώτησα κάτι άλλο, ούτε μου είπε κάτι ο αδελφός μου από μόνος του ή η μικρή.

-Με τον πατέρα σου μίλησες γι’ αυτά που έμαθες;
-Όχι. Μόλις τα μάθαμε η μαμά έκοψε κάθε επαφή με τον μπαμπά. Του έκανε ασφαλιστικά και κάτι τέτοια. Όχι ότι είχαμε και φοβερές σχέσεις. Από παλιά δεν είχαμε καμία σχέση. Ήταν αδιάφορη η σχέση μου και δεν μου έδινε καμία σημασία. Μάλιστα όταν χώρισαν ερχόταν με το ζόρι να με δει. Δεν τον ένοιαζε καθόλου για εμάς και δεν ασχολούνταν μαζί μας.

-Προσπάθησε να σε πάρει τηλέφωνο ή να επικοινωνήσει με κάποιον τρόπο μαζί σου ο μπαμπάς σου, όπως για παράδειγμα να έρθει από το σχολείο σου;
-Εγώ άλλαξα αριθμό στο κινητό κατ’ αρχάς. Επίσης δεν ήξερε καν πού είναι το σχολείο μου, ούτε είχε έρθει ποτέ.

-Όταν ο πατέρας σου έμενε μαζί σας, σε είχε αγγίξει ποτέ στο σώμα σου με πονηρό τρόπο;
-Όχι.

-Θέλεις να μας πεις κάτι άλλο;
-Νομίζω το καλύτερο θα ήταν να σκοτώσουμε τον (…) ή να τον κλείσουμε φυλακή και να μην ξαναβγεί. Είναι κακός άνθρωπος, έχει πληγώσει πολλούς ανθρώπους και πιστεύω ότι αυτά που μου είπαν ότι έχει κάνει στα αδέλφια μου είναι αλήθεια».

«Με ακουμπούσαν»
Δύο χρόνια αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, σε νέα της κατάθεση η 20χρονη τότε κοπέλα ανέφερε:
«Πιστεύω ότι ο μικρός μου αδερφός λέει την αλήθεια γιατί έχουν συμβεί και σε μένα τα ίδια πράγματα. Εγώ στην Γ΄ Δημοτικού και μέχρι που τελείωσα το Δημοτικό θυμάμαι που πηγαίναμε στη θάλασσα και όταν γυρίζαμε μπαίναμε στο μπάνιο με τον πατέρα μου. Αυτός με έκανε μπάνιο με τα εσώρουχα και μετά τα έβγαζε και με ακουμπούσε.
Από την Α΄ Δημοτικού με πήγαινε στο σπίτι μιας υπαλλήλου του. Κάποιες φορές ήταν εκεί και ο σύζυγός της. Η τηλεόραση έπαιζε ακατάλληλες ταινίες και με ανάγκαζαν να ξαπλώσω στο κρεβάτι και να βγάλω τα ρούχα μου και με ακουμπούσαν. Αυτά γίνονταν για αρκετό καιρό, μέχρι το 2010».

«Μου έδειξαν όπλο»
Πέντε μήνες μετά, στις 26/2/2021, η μεγάλη κόρη πρόσθεσε και άλλες «εικόνες» που θυμήθηκε από περιστατικά τα οποία είχε ήδη περιγράψει: «Το περιστατικό που είχα αναφέρει που έκανα μπάνιο με τον πατέρα μου μετά τη θάλασσα κάποιες φορές γινόταν και κάποιες όχι, και με ακουμπούσε με τα γεννητικά του όργανα κάποιες φορές στην πλάτη και κάποιες στον ποπό. Από την Ε΄ Δημοτικού μέχρι την Γ΄ Γυμνασίου με πήγαινε στο σπίτι της … δύο με τρεις φορές μέσα στην εβδομάδα, μεσημέρι ή απόγευμα, και έλεγε στη μαμά μου ότι μας πήγαινε στις κούνιες και αυτός μας πήγαινε εκεί. Σε ό,τι έχω πει διευκρινίζω ότι με άγγιζαν και οι τρεις, με ανάγκαζαν να γδυθώ και με άγγιζαν και οι τρεις ή κάποιες φορές μόνος του ο καθένας, δηλαδή ο … (πατέρας), η Μ… και ο Γ… Μάλιστα κάποια φορά μου έδειξαν και ένα όπλο το οποίο δεν ξέρω εάν ήταν αληθινό. Εγώ όλα αυτά τα έβλεπα φυσιολογικά γιατί ήταν η καθημερινότητά μου. Αισθανόμουν άσχημα, αλλά δεν είπα τίποτα στη μητέρα μου γιατί δεν είχα καλές σχέσεις με τη μαμά μου. Ήμουν απόμακρη με τη μαμά μου και στη γιαγιά μου την οποία υπεραγαπούσα δεν της έλεγα τίποτα για να μη στεναχωρηθεί. Το καλοκαίρι όταν ήταν να ξεκινήσω την Α΄ Λυκείου είχαμε επαφές με τον πατέρα μου ακόμη, τότε ο (αδελφός…) είχε αρχίσει να μιλάει και ο πατέρας μου μου έλεγε ότι θα πάθω τα ίδια με τον αδελφό μου. Μετά τον έβλεπα μπροστά μου και με κοίταζε απειλητικά. Δεν ξέρω εάν βρέθηκαν κρέμες στο σπίτι μας όταν έφυγε ο πατέρας μου, μόνο ότι βρέθηκαν κάτι ταινίες πορνό. Όταν ζούσα με τον πατέρα μου στο σπίτι, η μαμά μου του αγόραζε κρέμες ξυλοκαΐνης και τις έβαζε ο πατέρας μου.

 

Δήμητρα Πλαστήρα, δικηγόρος 22χρονης


Η δικηγόρος της μεγάλης κόρης, κυρία Δήμητρα Πλαστήρα, μιλώντας στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» είπε: «Ο κύκλος των καταθέσεων άρχισε με την κατάθεση της πελάτισσάς μου μετά τη μήνυση που έχει υποβληθεί. Η ίδια, αν και εξαντλήθηκε από τη μαραθώνια κατάθεση, αισθάνεται μια λύτρωση γιατί πλέον έχει πει όσα κρατούσε μέσα της τόσα χρόνια».
Σε ερώτηση γιατί στην πρώτη κατάθεση που έδωσε το 2018 δεν είχε πει για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε η ίδια, η κυρία Πλαστήρα είπε: «Δεν πρόκειται για αντιφάσεις. Ένα θύμα θα προσδιορίσει μόνο του τον χρόνο που είναι το ίδιο έτοιμο να αποκαλύψει πράγματα. Αυτό το κορίτσι έχει υποστεί τα πάνδεινα από μικρή ηλικία και έχει πληγωθεί. Κατά την κρίση μου, όπως και σε κάθε άνθρωπο όλα αυτά θα της προξενούν θυμό» τόνισε.
Επισήμανε μάλιστα ότι υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο πατέρας των παιδιών είχε παραβιάσει πολλές φορές τα ασφαλιστικά μέτρα και είχε πλησιάσει τον γιο του. «Όταν κινείσαι σε ίδιες περιοχές και κάποιος θέλει να απειλήσει έναν άνθρωπο να μη μιλήσει γιατί ο ίδιος θα κληθεί να απολογηθεί, βρίσκει τον τρόπο να τον πλησιάσει απουσία μαρτύρων».

 

Δημήτρης Σούρας, ψυχίατρος, τεχνικός σύμβουλος της 22χρονης και του συγγραφέα – ποιητή Χρίστου Κρεμνιώτη


«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορία που όταν φτάσει στο ακροατήριο θα μείνετε όλοι με ανοιχτό το στόμα» είπε στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας που έχει αναλάβει τεχνικός σύμβουλος της μεγάλης κόρης και του Χρίστου Κρεμνιώτη.
«Ένα παιδί δεν έχει κανένα κίνητρο να φτάσει σε τέτοιες καταγγελίες» τόνισε ο κ. Σούρας και επισήμανε ότι θεωρεί πολύ σημαντική για την εξέλιξη της υπόθεσης τη συνεδρία που είχε με την 22χρονη.
Όπως μας είπε, στη μοναδική συνάντηση που είχε διά ζώσης με την κοπέλα στο γραφείο του (είχαν συνομιλήσει άλλες δύο φορές μέσω Skype) κατάφερε να την κάνει να του εκμυστηρευτεί πράγματα που δεν είχε αποκαλύψει ποτέ: «Την ξεκλείδωσα τελείως και μάλιστα ήταν μπροστά και άλλο ένα άτομο, το οποίο έμεινε άφωνο. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το κορίτσι μπόρεσε να πει αυτά τα πράγματα τα οποία κρατούσε βαθιά μέσα της» ανέφερε στην «Μ» ο κ. Σούρας. «Είπε πράγματα που δεν είχε πει ούτε στη μήνυση που κατέθεσε τον Μάιο του 2022, ούτε καν στους δικηγόρους της. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όλα αυτά τα είπε και στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων» τόνισε ο γνωστός ψυχίατρος, ο οποίος ως τεχνικός σύμβουλος δεν μπορεί να δώσει πολλά στοιχεία γιατί υπάρχει το ιατρικό απόρρητο.
«Το κορίτσι τα κρατούσε μέσα του γιατί δεν μπορούσε να τα πει, να τα φιλτράρει. Μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά συνέβησαν όταν ήταν σε μια πολύ νεαρή ηλικία. Πολλές φορές προσπαθούμε να τα κρύψουμε, δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έχουν συμβεί. Θέλουμε να τα εκλογικεύσουμε, να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Είναι οι άμυνες που έχουμε ως άνθρωποι για να αποφύγουμε το φοβερό άγχος και τη στενοχώρια που δημιουργούν αυτά τα πράγματα. Τώρα ένιωσε την ανάγκη να τα καταθέσει και ήρθαν όλα πολύ φυσιολογικά, με την έννοια ότι το ένα ακολούθησε το άλλο» επισήμανε ο κ. Σούρας. Ο ίδιος τόνισε ότι έχει δει φωτογραφικό και άλλο υλικό που αποδεικνύει το αληθές των καταγγελιών που έκαναν τα παιδιά.

Από την ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” που κυκλοφορεί

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις