Περίεργη δικαστική απόφαση για Πισπιρίγκου πλήττει την ελευθεροτυπία

Εισαγγελέων

Μια περίεργη δικαστική απόφαση για την Πισπιρίγκου πλήττει την ελευθεροτυπία. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του τελευταίου συνηγόρου της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα, Αλέξη Κούγια, με την υπ’ αρ. 2453/2023 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με Πρόεδρο Πρωτοδικών τον κ. Γεώργιο Βώττη, υποχρεώνονται οι Πέτρος Κουσουλός, ΜΠΑΜ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, Ζήνα Κουτσελίνη και ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ να παραλείπουν στο μέλλον κάθε προσβολή της προσωπικότητας της Σ.Π. και των προσωπικών της δεδομένων, κάθε αναφορά στο ονοματεπώνυμο της αιτούσας, κάθε δημοσίευση της φωτογραφίας του προσώπου της αιτούσας και κάθε διαρροή εγγράφων των ποινικών δικογραφιών που είχαν σχηματιστεί σε βάρος της αιτούσας.

Επίσης με βάσει τα όσα αναφέρει στο δελτίο τύπου ο κ. Κούγιας “Με βάση το σκεπτικό και το διατακτικό της απόφασης θα αντιμετωπίζεται στο εξής και κάθε παρόμοια συμπεριφορά που τυχόν θα προέρχεται και από οποιοδήποτε άλλο μέσο μαζικής ενημέρωσης”.

Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου

Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 2453/2023 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με Πρόεδρο Πρωτοδικών τον κ. Γεώργιο Βώττη, υποχρεώνονται οι Πέτρος Κουσουλός, ΜΠΑΜ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, Ζήνα Κουτσελίνη και ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ να παραλείπουν στο μέλλον κάθε προσβολή της προσωπικότητας της Σ.Π. και των προσωπικών της δεδομένων, κάθε αναφορά στο ονοματεπώνυμο της αιτούσας, κάθε δημοσίευση της φωτογραφίας του προσώπου της αιτούσας και κάθε διαρροή εγγράφων των ποινικών δικογραφιών που είχαν σχηματιστεί σε βάρος της αιτούσας.

Με βάση το σκεπτικό και το διατακτικό της απόφασης θα αντιμετωπίζεται στο εξής και κάθε παρόμοια συμπεριφορά που τυχόν θα προέρχεται και από οποιοδήποτε άλλο μέσο μαζικής ενημέρωσης.

Εάν η προηγούμενη υπεράσπιση της κας κατηγορουμένης είχε προβεί στις νομικές επιλογές που υποχρεούτο να έχει προβεί, δηλ. σε κατάθεση αιτήσεως ασφαλιστικών μέρων και άσκηση αγωγής για την προστασία της κατηγορουμένης, η οποία οδηγήθηκε σε αυτή τη θέση από την παράνομη συμπεριφορά συγκεκριμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης και συγκεκριμένων εκπομπών με προεξάρχοντες παραβάτες τους Ζήνα Κουτσελίνη, Πέτρο Κουσουλό και τους συνεργάτες τους, αλλά και τους Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκο Ευαγγελάτο, Βασίλη Λαμπρόπουλο και τους παρουσιαστές πρωινών εκπομπών και lifestyle εκπομπών του Σαββατοκύριακου, η κατηγορουμένη δεν θα ήταν σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου και δεν θα αντιμετώπιζε τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει, αφού κατηγορουμένη την κατέστησαν τόσο οι προαναφερθέντες, όσο και ιδιώτες ιατροδικαστές, όπως οι Λέων και Γαλεντέρης που δεν έχουν πραγματοποιήσει νεκροψία – νεκροτομή στη ζωή τους, αλλά και κάποιοι απόφοιτοι Ιταλικών πανεπιστημίων ιατροδικαστές, τους οποίους φιλοξενούσαν μόνιμα όλοι αυτοί οι παραβάτες του νόμου και οι οποίοι με δυο φωτογραφίες και ένα πανάκι κατήργησαν ιατροδικαστικές εκθέσεις και νεκροψίες – νεκροτομές επίλεκτων ιατροδικαστών.

Αθήνα, 24/05/2023
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε 14χρονη

Απόφαση-καταπέλτης: «Οι ελληνικές αρχές δεν έλαβαν επαρκή μέτρα σε υπόθεση πατέρα που δεν έβλεπε τα παιδιά του»

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις