Έντονος διάλογος μεταξύ στελεχών του κινήματος Παπανικόλα με τον φίλο του Σπ. Λαμπίρη – Κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα (βίντεο)

Ασφαλιστικά μέτρα για να διασφαλιστεί η πνευματική ιδιοκτησία του κόμματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας έκαναν στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα κορυφαία στελέχη του κινήματος και φίλοι του εκλιπόντα καναλάρχη.

Ρεπορτάζ: Νίκος Νικολετάκης

Ζήτησαν να αποκλειστεί ο χώρος καθώς αποτελούσε έδρα του ιδρύματος εδώ και πολλά χρόνια και να μην επιτραπεί πλέον η πρόσβαση στον επιστήθιο φίλο του Παπανικόλα Σπύρο Λαμπίρη. Ο ίδιος, σε μια διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών για το κοινό παρουσίασε έγγραφα ότι βρίσκεται νόμιμα στον χώρο.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α Π. Μαντζάνας με τον φίλο του Παπανικόλα Σπ. Λαμπίρη

Τελικά συμφώνησαν να γίνει αναλυτική καταγραφή στα αντικείμενα που θεωρούνται πνευματική περιουσία του Κινήματος. Όπως αναφέρουν πρόκειται για πάνω από 10.000 βιβλία και εκατοντάδες CD με εκπομπές που έκαναν ο Παπανικόλας και οι συνεργάτες του.

Μετά τη λήξη της διαδικασίας σημειώθηκε ένας έντονος διάλογος μεταξύ του Γ.Γ. του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. Γιάννη Διαβάτη με τον επιστήθιο φίλο του καναλάρχη . Ο λόγος είναι ότι ο Σπύρος Λαμπίρης αν και είχε οριστεί ως υπεύθυνος επικοινωνίας του Παπανικόλα δεν απαντούσε στα πολλά email και μηνύματα που είχαν στείλει ζητώντας του να μιλήσουν με τον εκλιπόντα.

 

Ο Λαμπίρης εξέφρασε τη δικαιολογία ότι ο ίδιος ο καναλάρχης δεν ήθελε να τους δει. “Να μας λέγατε τουλάχιστον αυτό. Ότι δεν επιθυμεί επικοινωνία” είπε ο κ. Διαβάτης.  Στην συνομιλία παρενέβη και ο νυν πρόεδρος του κινήματος Παναγιώτης Μαντζάνας:

Ο κ. Μαντζάνας μίλησε στο ereportaz.gr για τα ασφαλιστικά μέτρα, τον Σπύρο Λαμπίρη και για τη μήνυση που ετοιμάζονται να καταθέσουν κατά παντώς υπευθύνου για τις συνθήκες διαβίωσης και θανάτου του Κωνσταντίνου Παπανικόλα. Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του αποκλειστικά στην “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” είχε αφήσει υπόνοιες ότι ο πρώην πρόεδρος του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. έπεσε θύμα δολοφονίας, πράγμα που περιμένουν να φανεί στις τοξικολογικές εξετάσεις.

‘Οπως μας είπε μέχρι το τέλος του μήνα θα καταθέσει ο δικηγόρος τους στον εισαγγελέα μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για το θέμα αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρτυρία σοκ από τη γυναίκα που φρόντιζε τον Παπανικόλα: ” Είχε άνοια – Χτυπήθηκαν μέσα στο δωμάτιο μπροστά του”

Αποκάλυψη – Υπόθεση Παπανικόλα: «Βδέλλες στον συγχωρεμένο ο Λαμπίρης και η Άννα Ράμμου»

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις