Αποκάλυψη: Το εξώδικο των γονέων μαθητή για την προβολή ταινίας από δασκάλα με ερωτικές περιπτύξεις σε 12χρονα

Κατσιβαρδάς

Με γλαφυρά λόγια περιγράφουν οι γονείς του 12χρονου το σοκ που υπέστη ο γιος τους από την προβολή από την δασκάλα δημοτικού σχολείου που τιτλοφορείται «Αγόρια στο ντους» στο εξώδικο που απέστειλε για λογαριασμό τους ο γνωστός δικηγόρος Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς.

Το εξώδικο αυτό απεστάλη τόσο προς το υπουργείο Παιδείας όσο και προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του αλλά και τον διευθυντή του εν λόγω Δημοτικού σχολείου.

Διαβάστε εδώ όλο το εξώδικο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά το dikastikoreportaz.gr

Τέλος ο Κατσιβαρδάς νωρίτερα σήμερα ήταν καλεσμένος του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του.

Όπως είπε ο κ. Κατσιβαρδάς, απαντώντας στην ερώτηση του κ Κουσουλού τι ακριβώς συνέβη και τι του ανέφεραν οι γονείς του, το συμβάν έγινε πριν από δύο εβδομάδες, στις 10, 11 ή 12 Μαΐου 2023 , σε ένα σχολείο στην περιοχή του Ζωγράφου όπου το παιδί επέστρεψε στο σπίτι μετά το σχολείο κατά την καθιερωμένη επιστροφή και ευρίσκετο σε μια άθλια ψυχολογική κατάσταση. Είχε ένα ψυχολογικό άλγος, μια μορφή διαταραχής, δεν μπορούσε να φάει, είχε ανορεξία, έκανε εμετό, ήταν σε μια αναστάτωση γενικώς και αυτό ήταν η γενεσιουργός αιτία που ώθησε τους γονείς να συνδιαλεγούν μεταξύ τους, να τον προσεγγίσουν για να εκμαιεύσουν το τι πράγματι είχε συμβεί.  Εκεί τους αποκάλυψε ότι κατά την τελευταία διδακτική ώρα του σχολείου, η δασκάλα έβαλε στην τάξη την ταινία «Αγόρια στο ντους» που έδειχνε ανήλικα αγόρια 12 ετών, όπου ευρίσκοντο σε μια κατασκήνωση και ο εκπαιδευτής τους έλεγε ότι πρέπει να σκληραγωγηθούν να κάνουν τις ασκήσεις της γυμναστικής να είναι πειθαρχημένοι ώστε αύριο μεθαύριο να γίνουν άνδρες και να έχουν ρόλο στην κοινωνία  και ούτω καθεξής. Και μετά από αυτές τις σκηνές  αποσύρονται τα παιδιά στα δωμάτια τα οποία είχαν και στα ντους ανταλλάσσανε λάγνα βλέμματα και επιδίδονταν σε  σεξουαλικές περιπτύξεις.

Ακούστε εδώ όλη την συνέντευξη και τα όσα απάντησε στις ερωτήσεις του κ. Κουσουλού ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Κατσιβαρδάς και σε τι ενέργειες έχει ήδη προβεί και θα προβεί η οικογένεια.:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έντονος διάλογος μεταξύ στελεχών του κινήματος Παπανικόλα με τον φίλο του Σπ. Λαμπίρη – Κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα (βίντεο)

Περίεργη δικαστική απόφαση για Πισπιρίγκου πλήττει την ελευθεροτυπία

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις