Πάτρα: Το παραπολιτικό δημοσίευμα της «Μ» που «ερέθισε» το νέο συνήγορο της Πισπιρίγκου

Πατρών

Ένα παραπολιτικό δημοσίευμα που ασχολήθηκε με καίρια ερωτήματα σχετικά με ένα από τα ακίνητα του τέταρτου συνηγόρου της κατηγορούμενης και δημοσιεύθηκε πριν από δυο εβδομάδες στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» στάθηκε αφορμή για την αήθη, καταδικαστέα επίθεση πεζοδρομίου που εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας σε βάρος του συνεργάτη της εφημερίδος Νίκου Νικολετάκη και τις χυδαίες λεκτικές ύβρεις σε βάρος του εκδότη της «Μ» Πέτρου Κουσουλού.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο στο πλαίσιο της διαμάχης του εν λόγω δικηγόρου με τον εφοπλιστή Διαμαντή Πατέρα το εν λόγω ακίνητο βγήκε στο σφυρί. Βέβαια ο πλειστηριασμός δεν έγινε αλλά τέθηκε σε αναστολή αλλά χωρίς να γίνει γνωστό πως συνέβη αυτό αλλά πιθανολογείται ότι ικανοποιήθηκε ο εφοπλιστής. Αυτό βέβαια δεν έχει και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αν κάποιος μπει στον κόπο να διαβάσει τα βάρη του ακινήτου για το οποίο κινήθηκαν οι διαδικασίες πλειστηριασμού.

Για παράδειγμα αναφέρει μεταξύ άλλων υποθήκη κατά Αλέξη Κούγια υπέρ ΔΟΥ Α Αθηνών για 8.595.022,48 ΕΥΡΩ εγγραφείσα 23/3/2018 και προσημείωση κατά Αλέξη Κούγια υπέρ Εθνικής Τράπεζας εγγραφείσα 23/01/2019 για 1,4 εκ ευρώ.

Για να βάλει προσημείωση η ΔΟΥ σημαίνει χρέος προς το δημόσιο 8,595 εκ ευρώ. Ο συντάκτης του άρθρου διερωτώταν: Πως προέκυψε αυτό το χρέος;

Πόσα χρόνια είχε να πληρώσει ο κ. Κούγιας; Ή μήπως έγινε κανένας έλεγχος και βγήκαν κροκόδειλοι που δεν πληρώθηκαν και ακολούθησαν τα δέοντα της προσημείωσης; Και αν ο Κούγιας δεν πλήρωσε την εφορία τότε πως δόθηκε δάνειο από την Εθνική μεταγενέστερα; Ή μήπως δεν δόθηκε δάνειο και στη συνέχεια έγινε αναγκαστική προσημείωση; Ιδού η απορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Ο Μ. Δασκαλάκης αποκάλυψε SMS της Ρ. Πισπιρίγκου σε επιστήθια φίλη της: «Ήθελε να πάρει το σπέρμα μου για να μου κάνει μάγια» – Γιατί εκνευρίστηκε η Ρούλα

Πάτρα – Επεισόδια στο δικαστήριο: Επίθεση του συνήγορου της Ρούλας Πισπιρίγκου στον δημοσιογράφο Νίκο Νικολετάκη (Βίντεο)

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις