Πάτρα: Με ποιο δικηγόρο θα παρασταθεί ο Δασκαλάκης στη δίκη για Μαλένα-Ίριδα

Δασκαλάκης

Μέσω των συνηγόρων του ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε γνωστό πως αδυνατεί να πληρώσει νέο δικηγόρο για να παραστεί στην δίκη, για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας, σύμφωνα με το κατηγορητήριο από την μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου, προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Η δίκη αυτή ξεκινά αύριο 10 Νοεμβρίου, ενώ σε άλλη αίθουσα συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

«Ο εντολέας μας Εμμ. Δασκαλάκης, όσον αφορά την δίκη που ξεκινάει αύριο (10-11-2023) σχετικά με τους θανάτους των θυγατέρων του Ίριδας και Μαλένας, θα αναγκαστεί να ζητήσει το διορισμό συνηγόρου προς υποστήριξη της κατηγορίας (την οποία ήδη έχει δηλώσει απ’ το στάδιο της ανάκρισης) μέσω της διαδικασίας για παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι συνήγοροι Δ. Γεωργακόπουλος και Δ. Καράμπελας, οι οποίοι υποστηρίζουν την κατηγορία στην υπόθεση της Τζωρτζίνας, για τη δολοφονία της οποία, η δίκη θα συνεχίζεται αύριο, παράλληλα με τη νέα δίκη, που ξεκινάει σε διπλανή δικαστική αίθουσα.

Όπως εξηγούν οι δυο συνήγοροι «η λύση αυτή κατέστη μονόδρομος, εξαιτίας του ότι, λόγω της έκθεσής του στην υπόθεση, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει εργασία, γεγονός που τον οδήγησε σε σοβαρότατες οικονομικές δυσκολίες».

«Συνεχίζουμε να του παρέχουμε τη στήριξη και τη νομική μας συνδρομή, και φυσικά συνεχίζεται η εκ μέρους μας εκπροσώπησή του στην υποστήριξη κατηγορίας για το θάνατο της Τζωρτζίνας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Δίκη Πισπιρίγκου: Γενετιστής Garsia de Vinues «Δεν ξέρω…Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι..Δεν είναι ειδικότητα μου»

Φαίη Μπακογιώργου: Τη Δευτέρα απολογούνται οι τρεις συλληφθείσες για τη δολοφονία της 23χρονης

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις