Πάτρα: Γιατί ο Δασκαλάκης θα ζητήσει αναβολή στη δίκη για Μαλένα-Ίριδα. Τι συνέβη με τους δικηγόρους

Δασκαλάκης

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην δίκη η οποία αναμένεται να ξεκινήσει αύριο με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους-δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας.

Του Πέτρου Κουσουλού

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, αναμένεται να ζητήσει την αναβολή της υπόθεσης εξαιτίας της αδυναμίας που έχει προκύψει για την εκπροσώπηση της υποστήριξης της κατηγορίας που έχει δηλώσει.

Ως γνωστόν και σύμφωνα με την ανακοίνωση των δικηγόρων του κ.κ. Καράμπελα και Γεωργακοπούλου ο πατέρας ο πατέρας των τριών παιδιών θα ζητήσει το διορισμό συνηγόρου προς υποστήριξη της κατηγορίας (την οποία ήδη έχει δηλώσει απ’ το στάδιο της ανάκρισης) μέσω της διαδικασίας για παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος.

Κατά πληροφορίες ο κ. Δασκαλάκης έχει ήδη προχωρήσει στο συγκεκριμένο αίτημα το οποίο όμως απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους καθώς κατατέθηκε εκπρόθεσμα (η διορία ήταν ένα μήνα πριν την έναρξη της δίκης).

Ως εκ τούτου, όπως πληροφορείται το eReportaz, ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και υποστηρικτής της κατηγορίας αναμένεται να αιτηθεί αύριο την αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης για Μαλένα και Ίριδα για τουλάχιστον ένα μήνα προκειμένου εμπρόθεσμα πλέον να αιτηθεί το διορισμό δικηγόρου καθώς πληροί τα οικονομικά κριτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Δίκη Πισπιρίγκου: Γενετιστής Garsia de Vinues «Δεν ξέρω…Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι..Δεν είναι ειδικότητα μου»

Πάτρα: Με ποιο δικηγόρο θα παρασταθεί ο Δασκαλάκης στη δίκη για Μαλένα-Ίριδα

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις