Πάτρα: Δύο χρόνια μετά την δολοφονία της Τζωρτζίνας εκδόθηκε το διαζύγιο Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου. Τι αναφέρει η απόφαση

Στις 30 Ιανουαρίου 2024, σε μια σημαδιακή ημερομηνία, καθώς συμπληρώθηκαν δυο χρόνια από τον θάνατο-δολοφονία της Τζωρτζίνας, εκδόθηκε το διαζύγιο Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz η κατηγορούμενη δικάστηκε ερήμην και αναγκάστηκε να καταβάλει και τα δικαστικά έξοδα.

Το δικαστήριο αποφάσισε τη λύση του γάμου, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης στην αίτηση που είχε καταθέσει έκανε λόγο για διάρρηξη της εμπιστοσύνης, ύστερα από την αποκάλυψη ότι η πρώην σύζυγος του κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών τους, της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζινας.

Σήμερα στο ΜΟΔ όπου εκδικάζεται η υπόθεση δολοφονίας της Τζωρτζινας αγορεύουν οι δικηγόροι υποστήριξης της κατηγορίας, Δημήτρης Γεωργακόπουλος και Δημήτρης Καράμπελας, οι οποίοι θα εστιάσουν στα ψέματα αλλά και τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε η Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της απολογίας της και είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ».

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι απούσα από το ΜΟΔ καθώς ισχυρίστηκε ότι είχε προγραμματισμένο ραντεβού με το γιατρό της.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις