Πολυχρονόπουλος: Ποινική προκαταρκτική έρευνα μετά το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα

ανθρώπου

Στην εισαγγελία Πρωτοδικών συνεχίζεται πλέον η έρευνα για τα πεπραγμένα του «Άλλου Ανθρώπου» Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου μετά το πόρισμα σοκ της Αρχής για το Ξέπλυμα που τον εμφανίζει ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης.

Το πόρισμα της Αρχής έχει ήδη διαβιβαστεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών και η υπόθεση ανατέθηκε σε εισαγγελέα. Σημειώνεται ότι βάσει πληροφοριών από την ανεξάρτητη Αρχή ο Πολυχρονόπουλος φέρεται να έτρωγε τα λεφτά των δωρητών στον τζόγο με το ποσό το οποίο έπαιξε να εκτιμάται στο 1.500.000 ευρώ την τελευταία τριετία! Είναι ενδεικτικό ότι ο «άλλος άνθρωπος» φέρεται να είχε τρεις κάρτες μέλους στοιχηματικών εταιρειών, τη στιγμή που τα λεφτά για τα συσσίτια κατέληγαν σε λογαριασμό της μητέρας και του γαμπρού του.

Ο ίδιος δηλώνει ανοικτός στον έλεγχο, επισημαίνει ότι δεν έχει καταχραστεί ένα ευρώ και υπερθεματίζει το κοινωνικό έργο που προσέφερε. Δικηγόρος του έχει αναλάβει ο κ. Νίκος Αλεξανδρής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζεται η δίκη Πισπιρίγκου με την αγόρευση Γεωργακόπουλου

Πάτρα: Δύο χρόνια μετά την δολοφονία της Τζωρτζίνας εκδόθηκε το διαζύγιο Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου. Τι αναφέρει η απόφαση

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις