Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και της διευκόλυνσης των δικηγόρων στην καθημερινότητά τους, το Τμήμα Πληροφορικής εγκατέστησε τρεις νέους κοινόχρηστους υπολογιστές στο Εφετείο Αθηνών.
Επιπλέον, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες στους υπολογιστές και τους εκτυπωτές για την ασφάλεια και τη λειτουργικότητά τους.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΔΣΑ, και στο Πρωτοδικείο Αθηνών ξεκίνησε από το τέλος Μαΐου η εγκατάσταση τεσσάρων νέων υπολογιστών και δύο νέων εκτυπωτών.
Οι υπολογιστές τοποθετήθηκαν στους χώρους του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για την εξυπηρέτηση των μαχόμενων δικηγόρων της Αθήνας, που χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες του Συλλόγου για την αντιμετώπιση υποθέσεων που χειρίζονται ενώπιον των παραπάνω δικαστηρίων.
«H επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, ιδίως αυτών που άπτονται της αρμοδιότητας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αποτελεί βασική προτεραιότητα και διαρκές πρόταγμα των επιλογών μας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΔΣΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών: Η τεχνητή νοημοσύνη στη Δικαιοσύνη