Νέο βίντεο από το πάρτι Βερβεσού: Ποιοι άλλοι ήταν παρόντες

Αθηνών

Άλλο ένα βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τον κορωνο-πάρτι στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσού για τα γενέθλιά του, εν μέσω lockdown. Υπενθυμίζουμε ότι για το εν λόγω κορωνο-πάρτι έχει ήδη κινηθεί τόσο η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά του κορωνοϊού από την πλευρά του Βερβεσού και των συμμετεχόντων στο “πάρτι”(άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα), όσο και το απόγευμα ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Πειθαρχικών τμημάτων, ο οποίος παρήγγειλε αυτεπαγγέλτως την διενέργεια προκαταρκτικής πειθαρχικής εξέτασης.

Στο βίντεο εμφανίζονται σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες οι Γιώργος Κλεφτοδήμος ποινικολόγος και Σύμβουλος ΔΣΑ και Αλκμήνη Παπαδοπούλου δικηγόρος, συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο του Βερβεσού.

Δείτε το νέο βίντεο

Επικοινωνία Τσιάρα – Βερβεσού  

O Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών επικοινώνησε νωρίς χθες το πρωί με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα . Η επικοινωνία προηγήθηκε της αστείας δικαιολογίας την οποία πρόβαλε ο κ. Βερβεσός μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης από το eReportaz και το dikastikoreportaz. Ο Πρόεδρος του ΔΣΑ υποστήριξε ότι αιφνιδίως τον επισκέφθηκαν συνεργάτες στο γραφείο του. Με τον ίδιο τυχαίο τρόπο, προφανώς, βρέθηκαν οι σαμπάνιες, τα φαγητά και τα ποτά του γλεντιού εν μέσω lockdown και περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για όλους τους Έλληνες πολίτες!

“Δάσκαλε που δίδασκες”

Στις 8 Νοέμβριου ο Προέδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών προέτρεπε τους συναδέλφους του, ορθά, να τηρούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στις 20 Νοεμβρίου μετατράπηκε σε πρωταγωνιστή πάρτι το οποίο στήθηκε μέσα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για τον εορτασμό των γενεθλίων του! Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων το Νόμο που υπηρετεί ως συλλειτουργός της Δικαιοσύνης, ο κ. Βερβεσός προσπάθησε να δικαιολογηθεί εκ των υστέρων. Οι δικαιολογίες που χρησιμοποίησε δεν ταιριάζουν ούτε στην επιστημονική του ιδιότητα ούτε στο θεσμό τον οποίο υπηρετεί.

“Πάρτι έκπληξη”

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ισχυρίσθηκε ότι στενοί του συνεργάτες και μέλη της οικογένειας του τον επισκέφθηκαν, ξαφνικά, και του έκαναν πάρτι έκπληξη. Είπε ακόμα ότι ο χώρος είναι COVID free εξαιτίας ειδικών συστημάτων που χρησιμοποιεί για τον αέρα. Δυστυχώς για τον κ. Βερβεσό τα νέα ντοκουμέντα που δημοσιεύθηκαν με τις σαμπάνιες, τα συνθήματα και τα ζεϊμπέκικα αποδεικνύουν ότι οι αίθουσες του ΔΣΑ μετατράπηκαν εν μέσω πανδημίας σε ιδιωτικό club. Καλεσμένοι και καλεσμένες του κ.Βερβεσού χωρίς να φορούν μάσκες, ο ένας δίπλα στον άλλον, με τσιγάρα στα χέρια, απαθανατίστηκαν. Υπερηφανεύτηκαν μάλιστα (με φωτογραφίες που ανέβασαν και κατέβασαν) για το κατόρθωμα τους.

“Πολίτες δυο ταχυτήτων”

Την στιγμή που η πλειοψηφία των συναδέλφων τους, όπως και όλοι οι υπόλοιπο Έλληνες δίνουν μάχη επιβίωσης. Τη στιγμή που συνάνθρωποι μας έφευγαν από τη ζωή και άλλοι πάλευαν στις ΜΕΘ. Την στιγμή που το σύστημα υγείας λυγίζει υπό το βάρος της διασποράς του ιού, ο κ. Προέδρος φαίνεται ότι ζήλεψε τη δόξα του Παύλου Πολάκη. Απέδειξε ότι στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας υπάρχουν πολίτες δυο ταχυτήτων. Εκείνοι που γράφουν το νόμο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους εκτιμώντας ότι απολαμβάνουν μια ιδιότυπη ασυλία και όλοι οι υπόλοιποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη: Πειθαρχικό για το κορωνοπάρτι Βερβεσού-Ποια ΜΜΕ καλούνται

Η αντίδραση του αντιπροέδρου του ΔΣΑ, Θέμη Σοφού, στο πάρτι Βερβεσού

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις