Μήνυση καταθέτει ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου για “διαρροές” περί κέντρου φιλοξενίας μεταναστών

εισαγγελίας φιλοξενίας

Στη Δικαιοσύνη προτίθεται να προσφύγει ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, αναφορικά με τις διαρροές περί δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών εντός των ορίων του δήμου, τις οποίες χαρακτήρισε «fake news».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Κατσαρού: Περί βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης


Την επικείμενη προσφυγή του ανακοίνωσε στο πλαίσιο έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου με θέμα το lockdown που επιβλήθηκε στην περιοχή λόγω των αυξημένων κρουσμάτων μετάλλαξης του κορωνοϊού. Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός χαρακτήρισε fake news τα περί δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών, ενώ το αποέλεσμα ήταν – σύμφωνα με τον ίδιο – να αναστατωθεί ο δήμος, αναφερόμενος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε με αφορμή τη συγκεκριμένη διαρροή.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του δήμου στην οποία χαρακτηριζόταν ως «πέρα για πέρα αναληθή» τα περί δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών. «Ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ή της αστυνομίας με το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου», ανέφερε η ανακοίνωση και συνέχιζε υπογραμμίζοντας πως «είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν θα τηρούσε κρυφή ατζέντα για ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία».

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις